Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sürpriz 14 nisan 2013
Yinee heyecann bastii ilk organizasyon gibi sanki Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
fish or die yazdı:Yinee heyecann bastii ilk organizasyon gibi sanki Seerf

Aynen murat bendede o heyecan vardıBobo bu arada sabah 05.30 gibi sağ salim eve döndümAffet emeği geçen tüm arakadaşlara sonsuz teşekkürler.Alkis
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
bu organizasyona emeği geçen Murat kardeşime ve Ercan abiye,fedakarlık örneği vererek uzaklardan katılan biricik çiçeğimiz Haşim ve fahrettin babaya,ayrıca gürol babaya,keser35e,Bahadır kardeşime ve diğer katılanlara çok teşekkür ederim.hepinize saygılarımı sunarım.
İsimlerini yazdırmayı bilipte, sildirmeyi bilmeyen arkadaşlarımıda şiddetle kınıyorum.hiç hoş olmadı.ben son dakkada bu kadar mazeretle bir çok kişinin olduğuna inanmıyorum.bir kaç istisna dışında.internetten ziyade yüz yüze görüşerek biribirimizi daha iyi tanıyabileceğimiz bir ortama dahi katılmıyarak benden düşük not alan sanal arkadaşlarımın canı sağolsun,umarım bir dahaki sefere kendilerini affettirirler.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
tahsinmersin yazdı:bu organizasyona emeği geçen Murat kardeşime ve Ercan abiye,fedakarlık örneği vererek uzaklardan katılan biricik çiçeğimiz Haşim ve fahrettin babaya,ayrıca gürol babaya,keser35e,Bahadır kardeşime ve diğer katılanlara çok teşekkür ederim.hepinize saygılarımı sunarım.
İsimlerini yazdırmayı bilipte, sildirmeyi bilmeyen arkadaşlarımıda şiddetle kınıyorum.hiç hoş olmadı.ben son dakkada bu kadar mazeretle bir çok kişinin olduğuna inanmıyorum.bir kaç istisna dışında.internetten ziyade yüz yüze görüşerek biribirimizi daha iyi tanıyabileceğimiz bir ortama dahi katılmıyarak benden düşük not alan sanal arkadaşlarımın canı sağolsun,umarım bir dahaki sefere kendilerini affettirirler.

Tahsin katılmayı çok isterdim plmadımı olmuyor kalkamadım bukadar yükşenmene anlam veremedim seninde canın sağolsun
Bul
tahsinmersin yazdı:bu organizasyona emeği geçen Murat kardeşime ve Ercan abiye,fedakarlık örneği vererek uzaklardan katılan biricik çiçeğimiz Haşim ve fahrettin babaya,ayrıca gürol babaya,keser35e,Bahadır kardeşime ve diğer katılanlara çok teşekkür ederim.hepinize saygılarımı sunarım.

AlkisAlkisAlkis bir şey eklememe gerek yok..
Bul
bucalıfikret yazdı:Tahsin katılmayı çok isterdim plmadımı olmuyor kalkamadım bukadar yükşenmene anlam veremedim seninde canın sağolsun

beterin beteri var Fikocum.bir kere gelmemek sorun değil.sen birdakine gelicemde gelme sen o zaman gör.
zaten bir dahakine sana davulcu tutucam.Happy
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
tahsinmersin yazdı:beterin beteri var Fikocum.bir kere gelmemek sorun değil.sen birdakine gelicemde gelme sen o zaman gör.
zaten bir dahakine sana davulcu tutucam.Happy

Ne davulu be tahsinim gidip yatağından alıp pijamalarla götürürüz fikret abimi.SiyirdimSiyirdimSiyirdim
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  2013 turan köyü organizasyonu 4 erdekli 41 6,101 14-05-2013, 14:49
Son Yorum: HAŞİM77
  26-Nisan-2009 İzmir Çeşme organizasyonu yapıldı Bahadır Sarıca 282 36,120 03-10-2009, 21:02
Son Yorum: orhanekmekci
  26 Nisan Pazar İzmir Organizasyonu fish or die 828 68,876 18-08-2009, 08:31
Son Yorum: bucalıfikret

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi