Yorumları: 11,006
Konuları: 243
Yinee heyecann bastii ilk organizasyon gibi sanki
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 8,084
Konuları: 75
fish or die yazdı:Yinee heyecann bastii ilk organizasyon gibi sanki 
Aynen murat bendede o heyecan vardı

bu arada sabah 05.30 gibi sağ salim eve döndüm

emeği geçen tüm arakadaşlara sonsuz teşekkürler.
Yorumları: 4,661
Konuları: 111
bu organizasyona emeği geçen Murat kardeşime ve Ercan abiye,fedakarlık örneği vererek uzaklardan katılan biricik çiçeğimiz Haşim ve fahrettin babaya,ayrıca gürol babaya,keser35e,Bahadır kardeşime ve diğer katılanlara çok teşekkür ederim.hepinize saygılarımı sunarım.
İsimlerini yazdırmayı bilipte, sildirmeyi bilmeyen arkadaşlarımıda şiddetle kınıyorum.hiç hoş olmadı.ben son dakkada bu kadar mazeretle bir çok kişinin olduğuna inanmıyorum.bir kaç istisna dışında.internetten ziyade yüz yüze görüşerek biribirimizi daha iyi tanıyabileceğimiz bir ortama dahi katılmıyarak benden düşük not alan sanal arkadaşlarımın canı sağolsun,umarım bir dahaki sefere kendilerini affettirirler.
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
tahsinmersin yazdı:bu organizasyona emeği geçen Murat kardeşime ve Ercan abiye,fedakarlık örneği vererek uzaklardan katılan biricik çiçeğimiz Haşim ve fahrettin babaya,ayrıca gürol babaya,keser35e,Bahadır kardeşime ve diğer katılanlara çok teşekkür ederim.hepinize saygılarımı sunarım.
İsimlerini yazdırmayı bilipte, sildirmeyi bilmeyen arkadaşlarımıda şiddetle kınıyorum.hiç hoş olmadı.ben son dakkada bu kadar mazeretle bir çok kişinin olduğuna inanmıyorum.bir kaç istisna dışında.internetten ziyade yüz yüze görüşerek biribirimizi daha iyi tanıyabileceğimiz bir ortama dahi katılmıyarak benden düşük not alan sanal arkadaşlarımın canı sağolsun,umarım bir dahaki sefere kendilerini affettirirler.
Tahsin katılmayı çok isterdim plmadımı olmuyor kalkamadım bukadar yükşenmene anlam veremedim seninde canın sağolsun
Yorumları: 5,558
Konuları: 55
Yorumları: 4,661
Konuları: 111
bucalıfikret yazdı:Tahsin katılmayı çok isterdim plmadımı olmuyor kalkamadım bukadar yükşenmene anlam veremedim seninde canın sağolsun
beterin beteri var Fikocum.bir kere gelmemek sorun değil.sen birdakine gelicemde gelme sen o zaman gör.
zaten bir dahakine sana davulcu tutucam.
Yorumları: 8,084
Konuları: 75