Yorumları: 15,531
Konuları: 117
sallamaları küspeli olta kullanmadığını umarak en kullanışlısı yaş parmak kalınlığındaki ağaç dallarıdır. esneme özelliğ vardır hiç bir şeye değişmem.. fakat illa orjinal bir şeyler olsun dersen balık malzemecilerinde satılan çelik teller var bu iş için özel yapılmış onları kullan ..rast gelsin..
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 65
Konuları: 1
Bilgilendirme için teşekkürler
Yorumları: 34
Konuları: 5
araphüso26 yazdı:sallamaları küspeli olta kullanmadığını umarak en kullanışlısı yaş parmak kalınlığındaki ağaç dallarıdır. esneme özelliğ vardır hiç bir şeye değişmem.. fakat illa orjinal bir şeyler olsun dersen balık malzemecilerinde satılan çelik teller var bu iş için özel yapılmış onları kullan ..rast gelsin..
tesekkur ederım agac cok gusel esnek fakat avcılık yaptıgım yerde zemın sert ve genellıkle kayalık oldugu ıcın yere batırmakta sıkıntı yasıyorum genelde aradıgım yanı kafamda planladıgım yere sabıtlemek ıcın bır kaya veya cekıc ıle cakılabılecek bısey dusunuyorum ayrıca kuspe kullanıyorum ama yaptıgım hamurun ıcınde veya yemlemede

tabıkı yasal avcılık oncelıklı

bır ıkı makaralı alarmı yaptım kendı evımde onları nerede paylasmamı onerırsınız bı kac foto ıle
Yorumları: 4,661
Konuları: 111
Ansaidzayyy yazdı:tesekkur ederım agac cok gusel esnek fakat avcılık yaptıgım yerde zemın sert ve genellıkle kayalık oldugu ıcın yere batırmakta sıkıntı yasıyorum genelde aradıgım yanı kafamda planladıgım yere sabıtlemek ıcın bır kaya veya cekıc ıle cakılabılecek bısey dusunuyorum ayrıca kuspe kullanıyorum ama yaptıgım hamurun ıcınde veya yemlemede
tabıkı yasal avcılık oncelıklı
bır ıkı makaralı alarmı yaptım kendı evımde onları nerede paylasmamı onerırsınız bı kac foto ıle
test merkezi- kısmında kıyı balıkçılığı ekipmanlarında- yeni konu -deyip resimleri ekleyebilirsin.yada genel konular kısmından da yapabilirsin.
sen konuyu aç yanlışsa adminler uygun yere koyarlar.

adminlerimiz anlayışlı,sabırlı ve nazik insanlardır.
Yorumları: 34
Konuları: 5
tahsinmersin yazdı:test merkezi- kısmında kıyı balıkçılığı ekipmanlarında- yeni konu -deyip resimleri ekleyebilirsin.yada genel konular kısmından da yapabilirsin.
sen konuyu aç yanlışsa adminler uygun yere koyarlar.
adminlerimiz anlayışlı,sabırlı ve nazik insanlardır.
ok abi en kısa surede koyucam resimleri de halledim