Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sallama için kazık tavsiyeleri :)
sallamaları küspeli olta kullanmadığını umarak en kullanışlısı yaş parmak kalınlığındaki ağaç dallarıdır. esneme özelliğ vardır hiç bir şeye değişmem.. fakat illa orjinal bir şeyler olsun dersen balık malzemecilerinde satılan çelik teller var bu iş için özel yapılmış onları kullan ..rast gelsin..
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Bilgilendirme için teşekkürler
Bul
araphüso26 yazdı:sallamaları küspeli olta kullanmadığını umarak en kullanışlısı yaş parmak kalınlığındaki ağaç dallarıdır. esneme özelliğ vardır hiç bir şeye değişmem.. fakat illa orjinal bir şeyler olsun dersen balık malzemecilerinde satılan çelik teller var bu iş için özel yapılmış onları kullan ..rast gelsin..

tesekkur ederım agac cok gusel esnek fakat avcılık yaptıgım yerde zemın sert ve genellıkle kayalık oldugu ıcın yere batırmakta sıkıntı yasıyorum genelde aradıgım yanı kafamda planladıgım yere sabıtlemek ıcın bır kaya veya cekıc ıle cakılabılecek bısey dusunuyorum ayrıca kuspe kullanıyorum ama yaptıgım hamurun ıcınde veya yemlemede Smile tabıkı yasal avcılık oncelıklı Smile bır ıkı makaralı alarmı yaptım kendı evımde onları nerede paylasmamı onerırsınız bı kac foto ıle
Bul
Ansaidzayyy yazdı:tesekkur ederım agac cok gusel esnek fakat avcılık yaptıgım yerde zemın sert ve genellıkle kayalık oldugu ıcın yere batırmakta sıkıntı yasıyorum genelde aradıgım yanı kafamda planladıgım yere sabıtlemek ıcın bır kaya veya cekıc ıle cakılabılecek bısey dusunuyorum ayrıca kuspe kullanıyorum ama yaptıgım hamurun ıcınde veya yemlemede Smile tabıkı yasal avcılık oncelıklı Smile bır ıkı makaralı alarmı yaptım kendı evımde onları nerede paylasmamı onerırsınız bı kac foto ıle

test merkezi- kısmında kıyı balıkçılığı ekipmanlarında- yeni konu -deyip resimleri ekleyebilirsin.yada genel konular kısmından da yapabilirsin.
sen konuyu aç yanlışsa adminler uygun yere koyarlar.Gulumseadminlerimiz anlayışlı,sabırlı ve nazik insanlardır.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
tahsinmersin yazdı:test merkezi- kısmında kıyı balıkçılığı ekipmanlarında- yeni konu -deyip resimleri ekleyebilirsin.yada genel konular kısmından da yapabilirsin.
sen konuyu aç yanlışsa adminler uygun yere koyarlar.Gulumseadminlerimiz anlayışlı,sabırlı ve nazik insanlardır.

ok abi en kısa surede koyucam resimleri de halledim Smile
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sazan Avı için yemleme tekniği tatar1301 5 799 26-10-2016, 08:02
Son Yorum: rusan
  Jig avı için görüşleriniz?? çömez 3 887 01-02-2016, 00:58
Son Yorum: LeVrEkCi
  İlk av için yardım KaanGultek 11 3,682 20-08-2014, 17:10
Son Yorum: yaser2sultan
  2004 model johnson 4 zamanlı 9.9 hp motor için kullanma klavuzu ihtiyacı ANTALYALI07 16 3,142 20-01-2014, 09:24
Son Yorum: orhanekmekci
  Jig için Yardım mahmutbas 2 1,153 22-08-2013, 15:44
Son Yorum: mahmutbas
  Boğaz için kamış + makine yardımı. Dumbass 16 3,904 20-05-2013, 20:04
Son Yorum: kaya balığı
  sazan avı için yardım. muhammed tr 11 2,606 05-05-2013, 01:41
Son Yorum: ersinerden
  kamış için yardım yolcu79 8 1,680 10-01-2013, 01:10
Son Yorum: SpinAvcısı
  Tatlı su için bilgi :) blue_zaire 16 3,008 09-01-2013, 19:06
Son Yorum: Antepli 27
  boğaz için yardım bekliyorum ahmedow 8 1,559 01-10-2012, 19:36