Yorumları: 1,808
Konuları: 99
Salih Reis yazdı:Cahit ustam gözlerimizin pasını sildin 
önümüzdeki sezon daha güzellerini bekliyorum 
Salih,
Bu sezon avlarım bereketli olacağa benziyor.Haziran'da Balıkesir'de 2 adet Levrek aldım.Birçok avlaklarımda İspendek oldukça fazla.Bunlar kışa doğru Levrek olarak bize dönecek.Herşey kısmet.
nihatkr yazdı:abi busene marmaranın bu tarafından pek iyi haberler yok levrek açısından. hayvanın tum yuvalama alanları ya dolduruldu ya bozulduğu için pek uğramayacak gibi. Zaten çinekop sarıkanat hiç gitmedi yerleşti onunda etkisi var. Yemlik balığı yok. Nasıl olacak bilemiyoruz.
Marmara'da sadece Lüfer avlarım var.Levrek için bir kaç meram var ama onlarda da ayda bir tane zor çıkarıyorum.Gerçek av saham Kuzey Ege,Gelibolu ve Balıkesir.Bu bölgeler,Levrek ve Torik için çok verimli av bölgeleri.Artık gezerek uzak yollar katederek avlanmak gerekiyor.Yani anlayacağın balıkçılık,para ve zaman işi.
Kendine iyi bak.Sevgiler..
Yorumları: 4,661
Konuları: 111
levreği özlemişiz.hemde çok bir senedir kilonun üstünde levreğe denk gelemedim. çok kısır bir sene geçiriyorum.arkadaşlarımda öyle.20-30 cmlikleri görmesek nesli tükendi diyeceğim.senin dediğin gibi uzaklara gidip avlanmak lazım.öyle 80-100 km.yle olmuyacak.insanlardan uzaklarda kır denizlerde arıyacağız.

Cahit abi çok güzel avların var bunları biliyoruz.bu güzel resimlerinin bir parçası.
-avlarımdan seçmeler 2- yi de senden bekliyorum.

saygılarımla.
tahsinmersin yazdı:levreği özlemişiz.hemde çok bir senedir kilonun üstünde levreğe denk gelemedim. çok kısır bir sene geçiriyorum.arkadaşlarımda öyle.20-30 cmlikleri görmesek nesli tükendi diyeceğim.senin dediğin gibi uzaklara gidip avlanmak lazım.öyle 80-100 km.yle olmuyacak.insanlardan uzaklarda kır denizlerde arıyacağız.
Cahit abi çok güzel avların var bunları biliyoruz.bu güzel resimlerinin bir parçası.
-avlarımdan seçmeler 2- yi de senden bekliyorum.
saygılarımla.
Tahsin,
Doğrusun.Avlarım oldukça fazla.Yeterki sen iste.Hemen hazırlarım.Yakında paylaşırım.Teşekkürler sevgili Tahsin.
Yorumları: 2,662
Konuları: 70
Şahane avlar süpersin Cahit abi tebrikler. Seni örnek alıyorum abi.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Yorumları: 4,893
Konuları: 103
Harika avlar Cahit abi, bizimle paylaştığın için teşekkür ederim

Sazanları özledim...
bucalı yazdı:Şahane avlar süpersin Cahit abi tebrikler. Seni örnek alıyorum abi.
Teşekkürler ediyorum sevgili Barış.Avlarını keyifle izliyorum ve çok başarılı buluyorum.Beni örnek aldığın için onurlandım,ayrıca teşekkürler...
rusan yazdı:Harika avlar Cahit abi, bizimle paylaştığın için teşekkür ederim 

Teşekkürler ediyorum sevgili Ruşan.Avlarında başarılar diliyorum.Sağlıcakla kal..