Avcı Altan yazdı:öncelikle aramıza hoş geldin
bu makina hem pahalı hem iyi bir makina bu formun takipçilerinden olan kardeşim volkan şubat sonunda hataya bir iş gezisine gidip bir ay kadar kalmıştı orada banada yeni sezonda iyi balıklar yakalamam için bir makina satın almış, tamda senin sattıgın bu makinadan, kendisi 280 tl ye aldım dedi, enbaşta bir banax 3000 hayranı ve daimi kullanıcısı olarak banax serimin içine onlardan pahalı ve kaliteli oldugunu düşünsemde yakıştıramamıştım, ancak turna-sudak-levrekte ve yayın yakalamak için yapılan at çekte işe yarayacagını umarak serimin içine dahil ettim. Tamamen şahsi fikrim olmakla beraber banax tan başka makina kargadan başka kuş tanımam bana göre pahalı bir makina hediye olmasaydı para verip almazdım, onu alacagıma 2 tana daha banax 3000 alırdım , birde sanırım yurt dışından gelme muhabbeti var bunların hatay taraflarında kardeşe bi sormalıyım. Alana satana hayırlı olsun
Kullanmasam da penn makinaların oldukça iyi olduğunu duymuştum. Fiyat konusunda sana katılıyorum Altan abi,sıfır fiyatı 250-300 lira civarı.
Yurt dışından bir fiyat vermişsiniz. Türkiye fiyati 400TL üzerinde olan bir malın, yurt disinda fiyati 250TL diye, ederi 250TL olmasini pek makul bulmadim.
yurt dışında 250 tl değil zaten 180 - 200 tl ye felan, hataydada kim getirir bilmem ama 280 tl ye kardeşim almış demiştim hatırlarsan, sende hatayda olduguna göre bi araştırsan şu spot balık malzemesi satanları, formdaki balıkcı arkadaşları 350-400 tl gibi gereksiz bir fiyat vermekten kutarmış olursun, 200-250 ye dostlarımız kaliteli makina kullanmış olur, ancak senin niyetin sadece ticaretse bişey diyemicem, mal senin fiyatı 600 de diyebilirsin 700 de ancak bu memleket okadar şenlikli bir memleketki 600 dediğini 150-200 e de bula bilirsin. sadece biraz zaman ayırmak ve araştırmak gerekir.
Ticari bir amacim tabiki yoktur. Bu urun icin ödenmis bir meblag var ve o meblagdan asagiya vermem mumkun degildir. Tabiki eger bahsettiginiz fiyata bulabilirsek almak isteyen arkadaslara yönlendirme yaparim.
Tedarikci firmanin ya da balikcinin yeri ve adini ögrenirseniz arastirir tabiki yardimci olurum.