Yorumları: 1,729
Konuları: 105
İshak bey tüm ekibi tebrik ederim, süper bir paylaşım olmuş

bu kış bizde Güllük'ten çıkmıştık, tüm tekneler çiftlik civarında toplanıp avlanıyordu, öğlen balıkları yemledikten sonra bir tane bile balık kalmamıştı, sizin şansınıza akşama kadar av yapabilmişsiniz.
Daha güzelleri de rastgele
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE]
Yorumları: 242
Konuları: 22
taylankskn yazdı:Abi mükemmel bir av geçirmişsiniz, en kötü avınızın bu şekilde verimli geçmesini dilerim.
Sevgili Taylan, yorumun için teşekkürler kardeşim.Daha güzelinin sizlere denk gelmesi dileği ile cümlemize rastgele..
Salih Reis yazdı:İshak bey tüm ekibi tebrik ederim, süper bir paylaşım olmuş 

bu kış bizde Güllük'ten çıkmıştık, tüm tekneler çiftlik civarında toplanıp avlanıyordu, öğlen balıkları yemledikten sonra bir tane bile balık kalmamıştı, sizin şansınıza akşama kadar av yapabilmişsiniz.
Daha güzelleri de rastgele 
Sevgili Salih, merak ettiğim halde sırf çiftlik kaçkını çupra için taaa oralara kadar gitmeyi ne yalan söyleyeyim daha önceleri göze alamamıştım.Av parterim Erdal bey arkadaşları ile hep gitmişler ve bana ballandıra ballandıra anlatıp duruyordu.En son gittikleri avda Mustad 1251/c iğnelerin hep açıldığını söyleyince sonunda dayanamayıp yol yorgunluğunu da göze alıp gittim.
İyiki de gitmişim.Benim için değişik bir av güncesi oldu.Yalnız çok ilginç bir şekilde hal ve tavır gösteriyor buradaki çupralar.Hani bizim o alışık olduğumuz kendine güvenen çupranın yeme basma olayını göremedim.
Mubarek sanki sosyetik Bodrum ikoncanları gibi sanki çatal-kaşık kullanıyorlar.Olayı çözmek için bayağı bir zaman harcadım.Ama çözünce balık arkaya arkaya gelmeye başladı.En çok ta ne hikmet ise son bir saat içinde balık denk geldi.Mubareğin sanki kolunda saat var.
Saat 16.00 dan sonra daha çok yeme basıyor.Daha önceleri de hep böyle olay le karşılaşmışlar...Gidecek olan arkadaşların aklında bulunsun.
Yorumları: 5,885
Konuları: 137
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
Ishak,cok cok guzel bir av..bir o kadar da guzel bir rapor

videolu paylasim icin ayrica tesekkurler..kayifle izledim

boyle guzel avlarinin devamini dilerim
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC]
[SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]
Yorumları: 7,271
Konuları: 96
İshak bey çok güzel bir av ve rapor olmuş. Tüm ekibi kutlarım. Devamı dileklerimle.Rastgele

[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT]
![[Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930]](http://www.amatorbalikci.net/image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930)
[/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
baştan sona keyifli bir gün geçmiş ishak abi bereketli olsun

[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 2,662
Konuları: 70
İshak abi tebrikler güzel av olmuş. Ah birde dediğin gibi orjinal olsalarmış süper olurmuş.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Bereketli olsun İshak,yalnız bu balık çiftlikleri biz amatör balıkçıların işini bitiriyor

Rasgele.
Bornova - izmir