Yorumları: 620
Konuları: 41
Forum yönetiminin affına sıgınarak sorumu bu başlıktan sormak istedim ,
İzmir - Ahmetbeyli Maydanoz köyde ikamet etmekte olan üyelerden , Yalçın Çölak ile irtibatı kaybettim , ulaşamıyorum
Uzun bir süre dükkanının yanında duran bir fiber tekne ve dükkanda muhafaza edilen motor vardı ve bahsettiği üzre , beraberce çıktıkları arkadaşları bu forumda imiş ,
Bu arkadaşlardan bilgi rica ediyorum , (tekne sahibinden) Yalçın Çölak a ulaşabilecek bir telefon numarası varmı .. verirseniz sevinirim
teşekkürler.
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
bendeki cep noyu ozelden gonderdim Muvaffak abi
iyi gunler
haber aldiginda buradan bizi de bilgilendirirseniz..seviniriz
[SIGPIC][/SIGPIC]
[SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
muvaffak abi yalçın abiye bizlerde ulaşamıyoruz,dükkanı kapattığını duydum,telefonları ve internetide kapalıymış başka birşeyler yapmayı düşünüyormuş diye bilgi geldi.kendisine ulaşan olursa lütfen bizlere telefon numarası versin ki bizlerde ulaşalım.
Yorumları: 620
Konuları: 41
Bir ara evine giderim bakayım bana uzak ama denk getiririm herhalde.. yazarım size sanırım o küstü birşeylere ... yoksa irtibatı klesmezdi... sevecen adamdır ..muhabbeti iyidir
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
yok abi yalçın abi küsmek nedir bilmez,birileri gaza getirmiş olabilir diyecem ama o gazada gelmez herkese küsse bana küsmez en azından beni arar şuna küstüm der ama küsme oldugunu sanmıyorum.
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
LeVrEkCi yazdı:yok abi yalçın abi küsmek nedir bilmez,birileri gaza getirmiş olabilir diyecem ama o gazada gelmez herkese küsse bana küsmez en azından beni arar şuna küstüm der ama küsme oldugunu sanmıyorum.
Aynen Nihat,kendisi dükkanı kapatıp ayrı bir işe başlamış sağlık durumuda iyiymiş

kendisine kolaylıklar diliyorum.
Bornova - izmir
Yorumları: 4,893
Konuları: 103
Umarım işleri yoluna girer de Yalçın abiyi tekrar aramızda görürüz
Sazanları özledim...