Yorumları: 913
Konuları: 30
Merhaba Anıl,
Avcılar civarında istavrit henüz başlamadı gündüz pek balık alamazsın gece canlı teke ve canlı kurt ile uzak atış ile gelincik iskorpit ispari alma şansın var.
Yorumları: 4,893
Konuları: 103
Anıl aramıza hoş geldin. Çocukluğumdan beri avcılarda avlanırım fakat bence kısır biryer ve bu yüzden yaklaşık 2 yıldır orada avlanmıyorum. Liman içinden canlı teke çıkartabilirsin. Şansını teke ile denemeni tavsiye ederim. Yaz akşamları çapari ile istavrit alabilirsin.
Sazanları özledim...
Yorumları: 913
Konuları: 30
rusan yazdı:Anıl aramıza hoş geldin. Çocukluğumdan beri avcılarda avlanırım fakat bence kısır biryer ve bu yüzden yaklaşık 2 yıldır orada avlanmıyorum. Liman içinden canlı teke çıkartabilirsin. Şansını teke ile denemeni tavsiye ederim. Yaz akşamları çapari ile istavrit alabilirsin.
evet sevgili Ruşan 'ın dediği gibi kısır bir yer sayılabilir, aslında dengesiz bir mera özellikle sahil doldurulduktan sonra eski tadı kalmadı ben hala zorluyorum

fakat Ruşan 'ın ilk lüferini yakaladığına şahit olduğum merada orasıdır
Yorumları: 7,892
Konuları: 199
Anıl öncelikle ailemize hoş geldin

keyifli vakit geçirmeni dilerim.
Avcılar çok derinliği olmayan bir sahile sahip ancak ilkbahar ayları ve sonbaharda özellikle akşam güneş batışına 5-10 dk. kala başlayıp batdıkdan sonra 10-15 dk. süren istavrit avı verir yine bu aylarda açığa yapılan yemli atışlarla farklı balıklar alman mümkün ve eylül sonu başlayıp kasım sonuna kadar fileto yem ile dişli avı vermektedir.
Nokta istiyorsan Atatürk evinden başlayıp iski arıtma tesisine kadar olan bölgeyi akşam saatlerinde gezerek nereden en çok ne tutuluyor keşif yapabilirsin.
Rast gelsin.
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
Anil ailemize hosgeldin

yuregindeki buyuk baligi tutman dilegim ile

rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC]
[SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]
Yorumları: 5
Konuları: 1
Aslında birkaç günlük gözlemim sonunda dediğiniz gibi Avcılar'da daha balık başlamamış.Rapalayla da sonuc alamadım . Oradaki birkaç kişi de istavritin kıyıya gelmesine daha var dedi.
**Şunu söylemek isterim Arnavutköy sahil boyunca 23 Nisanda çok iyi istavrit tutan vardı büyük ihtimal havadan kaynaklanabilir. Ayrıca sarı kanat tutanlarda bulunmaktaydı.