22-04-2014, 13:47
Eline sağlık Nihat, güzel iş çıkmış, ben beğendim umarım lüferler de beğenir..

Mayıs Lüferine Hazırlık
|
22-04-2014, 13:47
Eline sağlık Nihat, güzel iş çıkmış, ben beğendim umarım lüferler de beğenir..
![]()
22-04-2014, 14:10
yycolak yazdı:eline sağlık nikocum . Yalçın Abi Teşekkür Ediyorum orhanekmekci yazdı:Ellerine sağlık birbirinden güzel kaşıklar,bu sene sarı lacıvert iş yapacak ![]() sefer yazdı:hepsi bağlık görsün inş abi Teşekkür ediyorum. Lakerda yazdı:Eline sağlık Nihat, güzel iş çıkmış, ben beğendim umarım lüferler de beğenir.. Lüferleri kandırmak için elimizden geleni yapacağız. Teşekkür ediyorum.
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE] [SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE][/COLOR] [SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
22-04-2014, 16:02
Nihat abi hepsi birbirinden güzel olmuş
![]() ![]() Kıyıdan at çek yada yemli takım tecrübelerime göre kırmızı ile gösterdiklerim lüferde daha iyi iş yapabilir, mavi ile gösterdiklerim ise merada var ise levreğin atlama ihtimalini yükseltir diye düşünüyorum. Özelikle geçen seneki yemli denemelerimde farklı renk mantarlar kullandım ve hep ikili çalıştım. Biri her daim parlak gümüş iken diğerleri parlak mavi, kırmızı ve yeşil olarak çalıştım aldığım sonuç gümüşe göre diğerleri hep daha başarılı oldular. Yani şu yıldızlılar lüferde daha iyi verimli olur gibime geliyor.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
22-04-2014, 21:18
Eline emeğine sağlık Nihat abi, harika görünüyorlar. Bol balıklı avlarda kullanman dileklerimle
![]()
Sazanları özledim...
23-04-2014, 15:47
hepsi cok guzeller Nihat
![]() bol balikli avlarin olsun ![]() rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
![]()
23-04-2014, 19:28
MaVrUşGiL yazdı:Nihat abi hepsi birbirinden güzel olmuş Tesekkur ederim serkan. ama birlikte gorecez yıldızı maviyi.
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE] [SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE][/COLOR] [SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
23-04-2014, 19:29
rusan yazdı:Eline emeğine sağlık Nihat abi, harika görünüyorlar. Bol balıklı avlarda kullanman dileklerimle Tesekkur ederim Ruşan.
23-04-2014, 19:30
Albatros-gr yazdı:hepsi cok guzeller Nihat Faruk abi. Çok çalıştım inşallah karşılığını alırım. Teşekkür ediyorum
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE] [SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE][/COLOR] [SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE] |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|