Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mayıs Lüferine Hazırlık
Eline sağlık Nihat, güzel iş çıkmış, ben beğendim umarım lüferler de beğenir..Gulumse
Bul
yycolak yazdı:eline sağlık nikocum .
Hepsi birbirinden güzel.şimdiden acıdım o aileye.işleri zor senin elinden.rasgelsin kardeşim.

Yalçın Abi Teşekkür Ediyorum

orhanekmekci yazdı:Ellerine sağlık birbirinden güzel kaşıklar,bu sene sarı lacıvert iş yapacakHappyşansları bol olsun.Rasgele.

Smile Sarı lacifert iş yaparmı bilmem ama güzel parlıyorlar.

sefer yazdı:hepsi bağlık görsün inş abi

Teşekkür ediyorum.

Lakerda yazdı:Eline sağlık Nihat, güzel iş çıkmış, ben beğendim umarım lüferler de beğenir..Gulumse

Lüferleri kandırmak için elimizden geleni yapacağız. Teşekkür ediyorum.
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE]
[SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE]
[/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
Bul
Nihat abi hepsi birbirinden güzel olmuş SmileAlkis ellerine sağlık.

Kıyıdan at çek yada yemli takım tecrübelerime göre kırmızı ile gösterdiklerim lüferde daha iyi iş yapabilir, mavi ile gösterdiklerim ise merada var ise levreğin atlama ihtimalini yükseltir diye düşünüyorum.

Özelikle geçen seneki yemli denemelerimde farklı renk mantarlar kullandım ve hep ikili çalıştım. Biri her daim parlak gümüş iken diğerleri parlak mavi, kırmızı ve yeşil olarak çalıştım aldığım sonuç gümüşe göre diğerleri hep daha başarılı oldular. Yani şu yıldızlılar lüferde daha iyi verimli olur gibime geliyor.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Eline emeğine sağlık Nihat abi, harika görünüyorlar. Bol balıklı avlarda kullanman dileklerimleSeerf
Sazanları özledim...
Bul
hepsi cok guzeller NihatAlkis
bol balikli avlarin olsun Seerf
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Nihat abi hepsi birbirinden güzel olmuş SmileAlkis ellerine sağlık.

Kıyıdan at çek yada yemli takım tecrübelerime göre kırmızı ile gösterdiklerim lüferde daha iyi iş yapabilir, mavi ile gösterdiklerim ise merada var ise levreğin atlama ihtimalini yükseltir diye düşünüyorum.

Özelikle geçen seneki yemli denemelerimde farklı renk mantarlar kullandım ve hep ikili çalıştım. Biri her daim parlak gümüş iken diğerleri parlak mavi, kırmızı ve yeşil olarak çalıştım aldığım sonuç gümüşe göre diğerleri hep daha başarılı oldular. Yani şu yıldızlılar lüferde daha iyi verimli olur gibime geliyor.

Tesekkur ederim serkan. ama birlikte gorecez yıldızı maviyi.
[/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
Bul
rusan yazdı:Eline emeğine sağlık Nihat abi, harika görünüyorlar. Bol balıklı avlarda kullanman dileklerimleSeerf

Tesekkur ederim Ruşan.
[/COLOR]
Bul
Albatros-gr yazdı:hepsi cok guzeller NihatAlkis
bol balikli avlarin olsun Seerf
rastgele

Faruk abi. Çok çalıştım inşallah karşılığını alırım. Teşekkür ediyorum
[/COLOR]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi