Yorumları: 2,421
Konuları: 42
hafta icinde gazetelerde cıkan habere göre Antalyada bir amator balıkçı manavgat cayında avlanırken cocugu suya düsmüs.cocugunu kurtardıktan sonra yere yıgılan amator balıkcı kalp krizi sonucu yasamını yitirmis. Arkadaslar sizler de balıga ciktiginizda dikkatli olun hele cocuklarınız yamımızdanken cok cok daha dikkatli olun sizleri bu konuda uyarmak istedim
allah hepimizi çoluk çocuğuyla beraber korusun dostum çok tehlikeli bir durum önce çocuk tabii ne olursa olsun.
konu için sağolasın.
Yorumları: 1,201
Konuları: 54
paylaşım için saol çok haklısın çocukların ne yapacağı belli olmuyor.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
allah korusun yaa cocukla deniz şakası yok kesin can yelegksiz çocukla denize çıkılmaz aman dikkat
tekneyi aldım getirmeden önce gittim yelekleri aldım hepsini teknede gördün ikişer tane var. mecburen yatak ların altındada 5 tane daha var. maksimum güvenlik önlemi yani. çocuklarınki çok kaliteli olmak zorunda ama herşey evlatlarımız için güvenlikten taviz vermeyin. asla ama asla.
Yorumları: 4
Konuları: 1
sevgili kardeşim bu kış günün de çocuklarla balığa çıkılırmı ALLAH Hepimizi korusun sen bile dikkatli ol.şansın bol iğnelerin balık dolsun selam
Yorumları: 443
Konuları: 61
allah rahmet eylesin.cocuklara cok dikakat etmek lagizim.simdi size buranin kannlarini anlaticam ama,olmusa care yok.simdi diceksiniz diye burasi turkiye.ama insanin kendisini dusunmesi lagizim.bu ulkede insani yasalar karsisinda egitiliyo,istersen yapma,teknede belli yasin altinda cocuklari denize cikartmak yasak.her teknede can guvenligi yeleklerin giyilmasi sart,her cocuk ilk okulda kisa bir surede olsa yuzme derslerine okul goturuyo.hele olumle sinuclanan ve insan ihmallerinden kaynaklaniyorsa,devlet size dava aciyor.hangi olaya uzuluceksiniz olum olayinami? olumden sonra,mahkemelerle mi ugrasmak.dedimya bazilariniz dicekki ben bunu cok duydum ora avusturalya burasi turkiye,bu mantaliteyle bir yere varilmaz.her seyden once bu denizlerin kanunnudur ki? dikkat ve tebbir....
Yorumları: 1,335
Konuları: 27
Evet konu önemli konularımızdan birisi benim çocuğum yok ama :ben küçükken balıga gittiğimizde babamın beni suya yaklaştırması yaz veya kış balığı tutunca 6-7 metre kenara atıp benim orada balıkla oynamamı sağlaması,kancadan iğneden beni uzak tutması çok zoruma giderdi hele hele balığı bana çektirmemesi beni kahrederdi demekki bu tip bir olayla karşılaşmamak için kendi çapında yaptığı emniyet tedbirleri imiş.