Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
köstek sağlamlaştırmak.
zamanında reis sarıkanat avı yaparken kösteklere elektrik kablosu bağlardı.
av yaparken diğer tekneler soruyormuş hepimiz takım açıp duruyoruz sen akşama kadar aynı takımla avlanıyorsun ne kullanıyorsun demişler.reis kösteklere kablo geçiriyorum dediğinde laz işi demişler Gulumse
bu hafta özellikle bugün balık bol ve büyGulumsek boy olunca çok köstek kestirdim,şimdi oturdum reisin takımlardan yapmaya başladım.
yarın deneyeceğim bakalım inşallah iş yapar.Seerf

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
işte bu kadar.nurlarda yatsın inşallah.
Rastgelsin kardeşim.
Bul
Alkisakıl akıldan üstündür Affet debe bakalım bende yapayım bi takım
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Reis yaptıysa bu takımlarla iş sende yaparsın yarın güzel raporlarını bekliyoruz sana şimdiden rasgelsin.Alkis
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
Merakla bekliyorum Nihat abiSmile
Alkis
Bul
Sonuçları bekliyoruz Nihat abi Alkis
Sazanları özledim...
Bul
takım mükemmel iş yapıyor,önce makaraya bağlayanlar sonra takım istemeye başladılar.millet köstek dökerken ben aynı köstekle 5 er 5 er çektim sarıkanatları.üzerinde biraz daha oynayıp süper hale getirdimmi süper olacak.hem avcı hem sağlam oldu.bi ara balıklar üzüm gibi sallanırken resim çekecektim ama o balık bırakılıp resim çekilemiyorki arkadaş SiyirdimSeerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:takım mükemmel iş yapıyor,önce makaraya bağlayanlar sonra takım istemeye başladılar.millet köstek dökerken ben aynı köstekle 5 er 5 er çektim sarıkanatları.üzerinde biraz daha oynayıp süper hale getirdimmi süper olacak.hem avcı hem sağlam oldu.bi ara balıklar üzüm gibi sallanırken resim çekecektim ama o balık bırakılıp resim çekilemiyorki arkadaş SiyirdimSeerf

helal olsun kardeşim afiyetle.
Bul
AlkisDeneme yanılma yolu ile bulunmuştur hep yeni icatlar.önceleri gülenler sonunda mosmor olmuşlardır.Siyirdim

Avların bereketli olsun Rastgele.Seerf
Bul
Nihat abi çok güzel gözüküyor
Benim bile takılasım geldi o iğnelere
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi