Yorumları: 11
Konuları: 3
Üstatlar size bir konu hakkında danışmak istiyorum istanbulda çapari gibi hassasiyet isteyen avlari geçekleştirebilecek hemde ağır kurşunlarla rapala atıp çekmeye uygun hem yemlide ufak ısparozu bile hissettirecek kadar hassas olan ama ihtiyacim oldugunda rapala atıp cekmek için ağır kurşunları kırılmadan fırlatabilecek 300 ila 350 tl civari surf kamış önerir misiniz?
Yorumları: 160
Konuları: 6
Okuma salina 3 parca tavsiye ederim. Biraz sert kamıştir. Ilk başlarda anlamazsiniz aksiyonu. Ama alisinca kolaylasir.
Cevabin için teşekkür ederim.

O kamışa bi abinin yaninda üsküdarda baktim erim falan güzel de hassasiyeti hiç yok ben gerektiğinde izmir gibi yemli avlanmak gereken yerlerdede kullaniyim istiyorum furry caster en uygunuydu benim için ama onun da halka sayisinin fazlaligi ve halkalarinin kucuk olmasi sebebiyle şok düğüm atarsam sıkınti olacağını okudum sitelerde tabi ne kadar dogrudur hic şokla kullanmadim ama takimlarimi
Yorumları: 160
Konuları: 6
Can_Kurtul yazdı:Cevabin için teşekkür ederim.
O kamışa bi abinin yaninda üsküdarda baktim erim falan güzel de hassasiyeti hiç yok ben gerektiğinde izmir gibi yemli avlanmak gereken yerlerdede kullaniyim istiyorum furry caster en uygunuydu benim için ama onun da halka sayisinin fazlaligi ve halkalarinin kucuk olmasi sebebiyle şok düğüm atarsam sıkınti olacağını okudum sitelerde tabi ne kadar dogrudur hic şokla kullanmadim ama takimlarimi
Ben salina kullanıyorum gayet memnunum.. ilk baslarda anlayamiyorsun, ama sonradn alisiliyor. Bütçeyi biraz daha zorlarsan 400-500 arası yuki taure veya Q7 alabilirsin. Hassasiyet mukemmel hybird uçlu bir kamış süper hafif
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
lineaeffe 15 kilos kullanıyorum hem fiyatı daha düşüktür hem atışı iyidir.kıyıya çok takılmıyorum ama takıldımmıda memnun bırakıyor.
Lineaffenin tournament 4.30 luk modeli hakkında fikri olan varmi?