Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
okyonusun en zehirli 3 canlisi
Levrekci yazdı:vatoz un kuyrugundaki dikenler zehirlidir arkadaşlar akrep gibidir öldürücü etkisi olanlarıda vardır.ve hemen hemen her denizde yaşarlar.

her vatoz değil mahmuzlu olan hayvanlar zehirlidir.

mahmuzlu vatos zehirler. Ayrıca mahmuzlu köpekbalığıda çok zehirlidir.
sevgiler. ek bilgi mahiyetinde sunayım bilginize
abim benim bahsettigim kopekbaligi ailesinden degildir sozluk olan varsa baksin benim evde yok stingray diye ismi geciyor gecen karagoz yakaladigim goldede cok olur ben dedim turkiye dede vardir ama yok heralde kuyrugunda bir adet dikeni vardir zehiri oldurucu degildir ama hastaneyede goturur buyuklerinde cubugu daha buyuktur bide mizrak ucu gibi tirtillidir batirip cikarirken eti parcaliyor timsah avcisinin kalbini paramparca etmis tesaduf gide gide kalbine saplamis baska bir yerine batirsaydi kurtulurdu
bir gun oltaya rasgelir resmini eklerim kuyrugunun resmini
Bul
bir arastirdim bir kac resim buldum adamin elindeki buyuklukte kuyrugunda bulunur
Bul
bahri ozmen yazdı:abim benim bahsettigim kopekbaligi ailesinden degildir sozluk olan varsa baksin benim evde yok stingray diye ismi geciyor gecen karagoz yakaladigim goldede cok olur ben dedim turkiye dede vardir ama yok heralde kuyrugunda bir adet dikeni vardir zehiri oldurucu degildir ama hastaneyede goturur buyuklerinde cubugu daha buyuktur bide mizrak ucu gibi tirtillidir batirip cikarirken eti parcaliyor timsah avcisinin kalbini paramparca etmis tesaduf gide gide kalbine saplamis baska bir yerine batirsaydi kurtulurdu
bir gun oltaya rasgelir resmini eklerim kuyrugunun resmini

ben kopekbalığının mahmuz olayını nıhatın vatoz larda zehirlidir yazısına cevap olarak yazdım.reisim kolay gelsin.herhalde bu canlılar kopeksigillerden değil ya. bilmemmı

sevgiler.
üstlerinde yazıyorsa zehirlidir diye sorun yok ama ben daha yazanı görmedim o yüzdende hiçbirine dokunmam neme lazım der yollarım denize.birgün üzerinde zehirsizdir yazanı tutarsam sever okşar öyle salarım.
Bul
alın size vatoz resimleri
insanların ayakları dibine kadar gelmişler
korkmadan onları besleyebiliyolar Smile
bu foto maldivlerde çekilme bir foto
Bul
benim bahsettiklerim bunlar iste buradada balik temislerkene yanimizda dolasirlar bende ilk firsatta resmini eklicem besledikleri icin saldirmazlar tehlike aninda saldirirlar ama yinede kuyrugundan resimdeki gibi uzak durmak gerekir neme lazim hayvan urker sagol sukru guzel yakalamissin resimleri
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi