Yorumları: 1,080
Konuları: 68
abim benim bahsettigim kopekbaligi ailesinden degildir sozluk olan varsa baksin benim evde yok stingray diye ismi geciyor gecen karagoz yakaladigim goldede cok olur ben dedim turkiye dede vardir ama yok heralde kuyrugunda bir adet dikeni vardir zehiri oldurucu degildir ama hastaneyede goturur buyuklerinde cubugu daha buyuktur bide mizrak ucu gibi tirtillidir batirip cikarirken eti parcaliyor timsah avcisinin kalbini paramparca etmis tesaduf gide gide kalbine saplamis baska bir yerine batirsaydi kurtulurdu
bir gun oltaya rasgelir resmini eklerim kuyrugunun resmini
bir arastirdim bir kac resim buldum adamin elindeki buyuklukte kuyrugunda bulunur
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
üstlerinde yazıyorsa zehirlidir diye sorun yok ama ben daha yazanı görmedim o yüzdende hiçbirine dokunmam neme lazım der yollarım denize.birgün üzerinde zehirsizdir yazanı tutarsam sever okşar öyle salarım.
Yorumları: 40
Konuları: 1
alın size vatoz resimleri
insanların ayakları dibine kadar gelmişler
korkmadan onları besleyebiliyolar

bu foto maldivlerde çekilme bir foto
benim bahsettiklerim bunlar iste buradada balik temislerkene yanimizda dolasirlar bende ilk firsatta resmini eklicem besledikleri icin saldirmazlar tehlike aninda saldirirlar ama yinede kuyrugundan resimdeki gibi uzak durmak gerekir neme lazim hayvan urker sagol sukru guzel yakalamissin resimleri