Yorumları: 1,372
Konuları: 32
Çokgüzel av olmuş Hako. Eline emeğine sağlık, bereketli olsun. Bahri ile birlikte yurt dışındaki amatör balıkçı temsilcilerimiz olarak sizlere teşekkür ediyorum.Bizlere çok farklı balıkları görme zevki tattırıyorsunuz. Gözümüz gönlümüz açılıyor adeta.Şansınız daim olsun rastgele.
Yorumları: 1,343
Konuları: 94
yine şenlendirmişsin buraları.sağolasın.milleti kurtlar sardı.
Yorumları: 3,283
Konuları: 164

tebrikler...o büyük balığı merak ettim..acaba o balık oltaya gelseydi ne ypardın abi..hayali bile güzel...ama o balığın peşine düşmek lazım...bu güzel görüntüler için çok teşekkürler...ellerinize sağlık...saygılar rastgele....
Yorumları: 443
Konuları: 61
Balik and Ozan..saol kardes,king fish,denilen baligi tutmak acik denizlerde mumkun,ama bunun icin,malzemenin krali lagizim.Benin avlandigim yer kayalik,geceleri karanlik olunca denizden neyin gelecegini az cok agirligina ve gelisine gore azda olsa anlamak lagizim.kng fish,cok kuvvetli balik.ondan dolayi butun av malzemesini degistirdim.masrafli oldu ama deger ihsallah.amerikan urunu 30 kiloluk sac misinasi aldim.buyuk acili fener.6 metrelik kanca.bu gibi seyler.gerisi kismet...
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
eee iyi balık kral balık kaliteli malzemeyle tutulur.okyanus balıklarını sayende yakından tanıyoruz.rastgele hako
Yorumları: 443
Konuları: 61
saol serenay kardes,ne yapalim buda bir zavk,simdi maddi anlamda kkisitlama getirdim.burada rop.diye bir av yeri var,buraya her araba ile giremiyorsun.bu bolgede sivil denetlemeciler var.70 cm,den kucuk balik tutmak kaddiyen yasak.bo bolge yumsak kumsal.buyuk lastikli.jeep lerle gireceksin.plaja yaklastiginda.lastiklerin havasini 20 ye dusurup yavas yavas ilerliceksin,onsesindende km metreyi sofirlayip 10 km.suruyorsun.ozaman iri baliklarin babalari oralarda yuzuyor.arabaya ihtiyacim vardi elimdekine guvenmiyorum araba alicam hem orasi hemde buyuk jeep ihtiyacim var.
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
ooo siz kaliteli takılan yerler arıyorsunuz.harika olmalı.bu balık işine yabancılar bizden fazla değer veriyor.onları kutlamak gerekir.sayende bir şey daha öğrendik.ama bu öğreneceğimiz ne ilk ne de son şey .Teşekkürler.