Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yazik gunah
yazık ya.. böylede olmazki.. nezaman hayvanlar alemi ile ilgili bi belgesel izlesem sadece ihtiyaçları kadar ve doğanın dengesini koruyacak şekilde, yaralı ve zayıf olanlarla beslendiklerini görüyorum. geri kalanına ise benim gücüm yetiyor deyip soyunu kazımaya çalışmıyorlar. biz insanların ise nerede duracağı veya durup durmayacağı belli değil. daha çok ve büyük balıklar için atom bombası atmayı kimse düşünmez inşallah...
Bul
amerika vietnama saldirdigi zaman insanlar ormanlarda saklanamasin diye ucaklardan tonlarca ilac ormanlara bosalti,bu ilaclar tamam ormanlari kuruttu.peki orda yasayan canlilar ne oldu,orda yasayan insanlar ne hale geldi,ordaki sularda yasayan baliklar ne hale geldi,illaki o ilaclar bi sekilde suya karismistir.olmuyor kardesim nereye el atsalar bi yanlis oluyor,bu izledigimiz aslinda sirf cahillik deyil,kendini cok zeki sanan insanlarin dusurdugu bi durum.
Bul
YUH yani. Bu kadarda olmaz (yorum yapacak kelime bulamıyorum)
Bul
Amerikalıları sevmem ama,burada biraz amerikalılara haksızlık ediliyor galiba.Sanki afganlı mücahitler gibi geldi bana.Hala kabile hayatı yaşayan bir topluluktanda başka ne beklenirki.
Bul
RaPaLaCı yazdı:Amerikalıları sevmem ama,burada biraz amerikalılara haksızlık ediliyor galiba.Sanki afganlı mücahitler gibi geldi bana.Hala kabile hayatı yaşayan bir topluluktanda başka ne beklenirki.
muzik ingilizce konusmalarinida uc kez dinledim muzikten pek secilmiyor ama iyi dinlerseniz ingilizce konusuyorlar yanlarinda roketi atanda amaricali cunku konusuyorlar oraya at buraya diye aksanlarida texas aksani yani americali yani kabile hayati degil teknolejiyi yasiyan insanlarin yaptiklari bir olay
Bul
Doğrudur bahri.Ben aralarındaki afganlıları görerek öyle dedim.Bu görüntüler sanırım çok eski.Amerikalılarla afganlar bir arada.Amerikalıların afganları kullandığı dönem.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi