29-01-2006, 18:51
Koskoca Avgünü' de bir memeli olan yunusa balık demiş ya bravo yani...Yunus balığı,balina balığı,oldu olacak yarasa kuşu deyip abartayım bari...
Yunuslar
|
29-01-2006, 18:51
Koskoca Avgünü' de bir memeli olan yunusa balık demiş ya bravo yani...Yunus balığı,balina balığı,oldu olacak yarasa kuşu deyip abartayım bari...
29-01-2006, 21:24
ne farkeder arkadasım yaww balık işte bence sen biraz abartıyorsun sonucta denizde yasıyan balık türü
![]()
29-01-2006, 23:03
Yanlış biliyorsun arkadaşım çok şey farkeder. Yanlış bir şeyi doğruymuş gibi , üstelik 'ne farkeder yaw' tarzıyla söylemende bir garip üstelik.Yunus balığı diye bir hayvan yok yeryüzünde, o yüzden farkediyor...
29-01-2006, 23:06
benim için hiç farketmez sen yunus de ben yunus balıgı ben oglumla balıga cıktıgımda bak yunus balıkları geciyor derim hep balık türü bilirim ben yunusları o kadar yoksa senin düşüncene saygı duyarım herkes kendi bildigi gibi bilsin istersen
![]()
29-01-2006, 23:24
seko konuyu arastırdım acıklık getiriyim senin dedigin dogru memeli olduklarından ve arada bir sudan cıkıp nefes almadan yasayamadıkları için balık sayılmıyabilirlermiş ama genelde bilindigi gibi suda yasar olmaları balıkla beslenmeleri gibi şeylerden dolayı balıkta sayılabilirlermiş yani kısacası ilk cevabımda yazdıgım gibi hayvan biliminde ne gecer bilemem demiştim hayvan biliminde balık terimi gecmiyor ama burada bilim incelemiyoruz balıklar bölümünde yunuslar olmadan olmaz bence ayrıca sadece avgünü degil baktıgım tüm sitelerde yunus balıgı diye geciyor.en iyisi herkes bildigini istedigini söylesin burası forum sayfası herkes özgür yani
![]()
29-01-2006, 23:29
Ben mesajımı alıntı yaptığınız Avgünü için yazmıştım zaten.Mesajı dikkatle okursanız alıntı yapan kişi ile ilgili bir eleştiri yoktur.Kişiler istediğini söyleyip düşünebilir elbette kim karışır ama kaynak konumunda olan yayın organları ya da siteler daha dikkatli olmalılar diye düşünüyorum.İspariye levrekgillerden yazıp,ben öyle biliyorum öyle söylerim diyemeyeceğimiz gibi bilimsel hiçbir gerçeği yok varsayamayız.Yineliyorum,sözüm alıntı yapana değil kaynağadır.Sevgilerimle...
29-01-2006, 23:38
ben zaten o siteyi savunmak için yazmadım oraya alıntıyı yapan benim dolayısıyla yanlış yere alıntı yapılmıs gibi oldu ama hangi siteye baksam mesela google dan arama yaptırdım bütün sitelerde yunus balıkları diye yazıyor sen tamamen haklısın ispariyi levrekgile benzetmekle yunusu balıga benzetmek arasında cok fark var ama yunusa balıkda diyebiliriz ama ispariyi levrekgillerden tabiiki sayamayız hosteste memelidir tabiiki uctugu için kuş diyemeyiz ama hosteslerde kuşa hiç benzemezler
![]() işin özü ![]() saygılarımla bol sohpetli günler dilerim
29-01-2006, 23:48
Teşekkür ederim dostum.Seninle sohbet etmek güzeldi..
02-04-2006, 00:25
selam
02-04-2006, 20:26
ben geldim
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
ah şu yunuslar | KANYON | 23 | 3,614 |
03-06-2008, 16:42 Son Yorum: KANYON |