15-05-2007, 22:38
Arkadaşlar ben kendi milletimin (balıkçılarımızın) hatalarını biliyorum. Ve sonuna kadar her platformda bununla ilgili mücadelemi kavgamı vermeye hazırım. Hepimiz burdan yanlışları eleştiriyoruz. Bu konuda görevli, yetkili arkadaşlar var aramızda ve onların bu konuda yaptıklarını da biliyoruz (Avcı Altan) arkadaşımız gibi. Ancaaaak bu yaptıklarımızın yen içinde kalmasını dilerim.
Bir düşmanım hem de ezeli düşmanım bana doğruyu öğretemez. Çünkü onun maksadı bana doğruyu oğretmek değil bu argumanı kullanıp kendine fayda sağlamak. Eğer düşmanımızın silahıyla silahlanıp ona gore tavır alacaksak dikkat etmemiz gerekir. Fırsat bulsa bugün bile bir kaşık suda beni boğacak adam bana senin iki gözün var dese yok derim ben.
Bir düşmanım hem de ezeli düşmanım bana doğruyu öğretemez. Çünkü onun maksadı bana doğruyu oğretmek değil bu argumanı kullanıp kendine fayda sağlamak. Eğer düşmanımızın silahıyla silahlanıp ona gore tavır alacaksak dikkat etmemiz gerekir. Fırsat bulsa bugün bile bir kaşık suda beni boğacak adam bana senin iki gözün var dese yok derim ben.