Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Türkiye'nin İlk Güneş Enerjili Teknesi Suya İniyor
gaza geliyoruuummmmmm Smile)) yaww eskiden neler yapardım 5 metre boyunda agı alır 3 arkadaş ordan alır oraya akşama kadar 20 yere atar içine tekir kovalar akşama kadar 3-4 kg tekir toplardık.
3 kafadar arkadaş bi eski ahşap tekne vardı onu boyamıştık 2 direk çakmıştık üzerine bi naylon kocaman ama 4 metrekare var onla ordan oraya ordan oraya benzine para yok sabah çık balık tut sat ertesi gün gez toz benzin bittimi yine rüzgarla devam mucitlik yapar dururduk daha neler aklıma geldikçe yazarım Bobo
Bul
levrekci yazdı:gaza geliyoruuummmmmm Smile)) yaww eskiden neler yapardım 5 metre boyunda agı alır 3 arkadaş ordan alır oraya akşama kadar 20 yere atar içine tekir kovalar akşama kadar 3-4 kg tekir toplardık.
3 kafadar arkadaş bi eski ahşap tekne vardı onu boyamıştık  2 direk çakmıştık üzerine bi naylon kocaman ama 4 metrekare var onla ordan oraya ordan oraya benzine para yok sabah çık balık tut sat ertesi gün gez toz benzin bittimi yine rüzgarla devam mucitlik yapar dururduk daha neler aklıma geldikçe yazarım Bobo

Hehehehe tipik zeki adam çocukluğu. Sivri çocukmuşsun BoboBobo
Senin mesajı okuyunca çocukken kar kıyamet millet evlere kaçarken benim arkadaşlarla pimaşları ortadan kesip ayağımıza kayak diye takıp yokuşlara hücum etmemiz aklıma geldi. Hehehe ne günlerdi..
Bul
şahsen iftihar ediyorum... karada gidenini yaptılar, demek bunu da yapmışlar helal olsun...
Bul
inşallah geliştirilirde ucuz yollu olursa birartanede biz alırız iyi olur ....
Bul
ya bunu 4-5 sene önce ankara konya sokakta girdiğim bir elektrikçi dükkanındaki avcı bir vatandaşta tasarlıyordu, ama ne yaptı bilmiyorum, yapmış olsaydı görürdüm, herhalde çünkü kapulukaya da kullanmayı planlıyordu, gerçi onun sorunu "güneş panellerini yerleştirince teknede bize yer kalmayacak" idi belki de onu çözemedi.

nihat bey;
bende rus botunu yelkenli haline getirmiştim, hemde banyo perdesiyle. bir kez kullandım, millet gülünce vazgeçtim ama hala duruyor. aslında çok güzel oluyordu. suda kayar gibi gidiyor, motor gürültüsü yok, yorulmaz yok, ama kuvvetli rüzgar da ne yapardım bilmemSmile))

aslında böyle icatlar içinde bir forum açsak, akıl akıldan üstündür derler ya, herkes bir şey ekler ortaya yeni bir ürün çıkar, dünkü pipet olta gibi mesela.
Bul
bu ilk deniyor ama dalyanda güneş enerjisiyle çalışan bir yada iki tekne biliyorum gecen sene televizyonda görmüştüm hatta o bölgenin mazotlu motorlar yüzünden kirlenmekte olduğunu bütün gezi teknelerinin geneş enerjili olmasının zorunlu hala getirileceğini söylediler rastgele
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Türkiye'ye yaklaşan ölümcül tehlike!!! sirenia 3 1,720 14-10-2011, 21:28
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  balıkçı teknesi battı yalova tatar 13 3,169 30-10-2007, 17:36
Son Yorum: Lüferci uğur
  Chelsea'nın sahibi Abramaoviç'in Teknesi RANGER_ 6 1,684 27-08-2007, 10:10
Son Yorum: ANTALYALI07
  Şişme botla Türkiye turu AFALA 13 4,048 04-05-2007, 13:03
Son Yorum: kılçık
  Türkiye haritası değişecek.... AFALA 7 2,354 21-03-2007, 00:38