Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
gaza geliyoruuummmmmm

)) yaww eskiden neler yapardım 5 metre boyunda agı alır 3 arkadaş ordan alır oraya akşama kadar 20 yere atar içine tekir kovalar akşama kadar 3-4 kg tekir toplardık.
3 kafadar arkadaş bi eski ahşap tekne vardı onu boyamıştık 2 direk çakmıştık üzerine bi naylon kocaman ama 4 metrekare var onla ordan oraya ordan oraya benzine para yok sabah çık balık tut sat ertesi gün gez toz benzin bittimi yine rüzgarla devam mucitlik yapar dururduk daha neler aklıma geldikçe yazarım
Yorumları: 2,370
Konuları: 59
Yorumları: 859
Konuları: 32
şahsen iftihar ediyorum... karada gidenini yaptılar, demek bunu da yapmışlar helal olsun...
Yorumları: 1,196
Konuları: 90
inşallah geliştirilirde ucuz yollu olursa birartanede biz alırız iyi olur ....
Yorumları: 879
Konuları: 28
ya bunu 4-5 sene önce ankara konya sokakta girdiğim bir elektrikçi dükkanındaki avcı bir vatandaşta tasarlıyordu, ama ne yaptı bilmiyorum, yapmış olsaydı görürdüm, herhalde çünkü kapulukaya da kullanmayı planlıyordu, gerçi onun sorunu "güneş panellerini yerleştirince teknede bize yer kalmayacak" idi belki de onu çözemedi.
nihat bey;
bende rus botunu yelkenli haline getirmiştim, hemde banyo perdesiyle. bir kez kullandım, millet gülünce vazgeçtim ama hala duruyor. aslında çok güzel oluyordu. suda kayar gibi gidiyor, motor gürültüsü yok, yorulmaz yok, ama kuvvetli rüzgar da ne yapardım bilmem

))
aslında böyle icatlar içinde bir forum açsak, akıl akıldan üstündür derler ya, herkes bir şey ekler ortaya yeni bir ürün çıkar, dünkü pipet olta gibi mesela.
Yorumları: 3,009
Konuları: 29
bu ilk deniyor ama dalyanda güneş enerjisiyle çalışan bir yada iki tekne biliyorum gecen sene televizyonda görmüştüm hatta o bölgenin mazotlu motorlar yüzünden kirlenmekte olduğunu bütün gezi teknelerinin geneş enerjili olmasının zorunlu hala getirileceğini söylediler rastgele