Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
canlı radar
ALİ yazdı:Reislere daima saygı duymak lazım. onlar gerçekten tecrübe ile faydalı olurlar. biz reislerimize bırak şöylemi demeyi onlar bize derler bu düğüm böylemi olur diye... denizde en buyuk reis yanlız başına iseniz sizsiniz.kısaca en büyük reis. teknesini yürüten reistir.

sevgiler.

evet ali herseyi onlardan öğrendık bir coğuda rahmetli oldu kalanlarda cok az zaten onlardan hala birseyler öğrenmek için calışıyoruz daha
Bul
gerçekten allah herkeze böyle kabiliyetli arkadaş nasip etsin
Bul
yalova tatar yazdı:buda benim kanki arkadaş emekli nerde balık kendisi orda  bende bakarım apo reis nerde  bende ordayım kesinlikle şaşmaz ondan çok şey öğrendim  bizim burda balığa çıkacak teknelere bakar reis teknesi yok tatar ın tekne yok herkes balığa çıkar bizim yanımıza ondan sonrada gırgır başlar tekneden tekneye geçmeler falan tam bi cümbüş olur .sandalın önünde oturan beni bi saat beklemiş dönmeyince tatar balığı buldu diye gelmiş

Köylüm,selam !Bizide tanıştırırsın artık....
Bul
ne demek abi hergün mokampın orda gezer topal apo reis kısmetse yarın deil arıza ile uğraşıyom çarşamba günü işten çıknca giderim bi aksilik olmazsa sende motor varmı tekne çok burda hangini istesem indiririm
Bul
Erden,maalesef tekne veya motor yok.Çarşamba günü kaç kaç çalışıyorsun?
Bul
sabah
Bul
08/16 ?
Bul
evet mehmet abi msn adresin varsa onu yaz burayı meşgul etmeyelim
benimki( erdentuna@gmail.com)
Bul
Özel'den yolladım.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  sezon bereketli başladı... günün canlı yayını avcıhakan 21 5,537 11-07-2014, 11:41
Son Yorum: bucalıfikret
  canlı fotoğraflar...... ANTALYALI07 12 2,617 25-01-2007, 00:10
Son Yorum: ALTAYLI

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi