Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
mehmet reis ne yapıyormuş :))
lüfer di ozan makaraya alırsan balıgı gider öyle Bobo
Bul
haklısın abi makara alınacak balıkdeğil..saniyelik olay ...aliçonun dediği gibi balıktan bir kaç basamak önde olmak lazım..lüfer olduğpunu bilmişim dimi..enişte amma makara yapıyodu orda yaw..balık tutamanızı istemiyormu acaba..
Bul
yok ozan enişte halamın eşi çok makara adamdır babamla tavladada balıktada futboldada herşeyde birbirlerine makara yaparlar birgün kalın bir misinaya baglamış bir lüferi atıyor 5 dakika bekliyor çekiyor ama devamlı babamla ben kafayı yiyoruz herkes kafayı yiyor 20 nin üzerinde tekne balık tutamıyor enişte 5 dakikada 1 tane tutuyor en sonunda babam uyandı dalgayı bana diyor çaktırma ayıp olmasın aynı balıgı atıp çekiyor dedi gerçekten takip ettim aynı balıgı atıyormuş bunlar eski lazlardan bunlardan korkulur herşeyin uyanıklıgını bulurlar mazileri 100 seneyi bulur abbaslar la tımanalar yani dursun ile temel hesabıdırlar gülmekten öldürürler bizi biraraya geldiklerinde Bobo
Bul
süper ya valla helal olsun çaktırmadan yapabiliyorsa bunu..çok güldüm beHehehelazlar iyidir abi ..çok iyi arkadaşlarım vardır karadenizli..hepsi de nedense makaracı dır..espiri kanlarında var..bende karadenizliyim ama az buçuk..
Bul
evelallah rizeliyiz de burada dogduk büyüdük ama damarımızda var işte sinir yapıyor keşke lazların şu devamlı espri yapan hep gülenlerinden olabilseydim ne yazık ben sinirli olanlarındanım gerçi herzaman degil mantıksızlıklar karşısında ani parlayıp hemen unutanlardanım allahtan yoksa başımdan bela eksik olmazdı
Bul
Nihatçım

Kaçan balık büyük olur,Aptalkafam

kaçamayan ise ızgara... Bobo
Bul
ben onu tenhada kıstırmışımdır illaki Boboçoktan ızgara olmuştur yani hehe
Bul
Yaw bu benim en korktuğum şey geçen yıl bir tane kaçırmıştım sonra çok üzüldüm.
Bul
GURHAN yazdı:Yaw bu benim en korktuğum şey geçen yıl bir tane kaçırmıştım sonra çok üzüldüm.

ne üzülecem gürhan bir sezonda en az 50 tane kaçırıyorum ama en az 500 tanede tutuyorum hehehehehehee abartmadım geçen yaz hariç gerçekten sezonda enaz 500 tane tutuyorum geçen yaz lüfer olmadı 100 lerde kaldım bide levrek agır basmaya başladı
Bul
Hehehe sen üzülmessin tabi. Benim gibi palamut çekiyorum diye lüferi çekersen balığı suyun üstünde görünce de yaw bu palamut değil diye avanak avanak bakarsan kaçınca da üzülürsün tabi hehehe.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  mehmet reisin balıktan**dönüşü LeVrEkCi 34 6,584 14-06-2010, 15:25
Son Yorum: Uzun_ahmet
  mehmet reis sizce ne yapar LeVrEkCi 21 4,645 22-06-2007, 19:56
Son Yorum: RaPaLaCı
  mehmet reis (babam) LeVrEkCi 29 5,380 07-05-2007, 12:01
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi