Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 YTL lik Kamışın Yaptığına Bakın !!
Makinanın başına o gün gelmese daha sonra mutlaka gelecek olan oydu iyi olmuşki ilkinde ve iş yaptıktan sonra başına gelmiş neyse asıl arkadaşın artık iflah etmez bak sen nasıl heyecanla bekleyecek balığa çıkacağı günleri ve alacağı yeni takımları
Bul
En azından başlangıç olmuş ve hastalığı kapmıştır
Bul
ALTAYLI yazdı:Makinanın başına o gün gelmese daha sonra mutlaka gelecek olan oydu iyi olmuşki ilkinde ve iş yaptıktan sonra başına gelmiş neyse asıl arkadaşın artık iflah etmez bak sen nasıl heyecanla bekleyecek balığa çıkacağı günleri ve alacağı yeni takımları

Süpersin ya, dün aradı ve hadi bana yeni takım almaya gidelim dedi valla. Artık fena halde sarmış bacayı tutku. Biraz cüzdanını boşaltalım bakalım.
Bul
ailesine sabırlar dilerim iflah olmaz bir yola girmiş kendisini tebrik ederim iyi yolda hiç olmazsa ailesinede birer olta almasını tavsiye ederim hemde şiddetle tavsiye ederim .Bobo
Bul
güzel bir başlangıç, önce istek, sonra para Smile rastgele
Bul
Bana da buna benzer bişey olmuştu, hayatımda ilkkez çocukken bi arkadaşım beni balığa götürmüştü, kendisi tecrübeliydi bana dandik bi olta vermişti, iskelede hiç kimse tutamamışken ben bi 10 tane kadar izmarit tutmuştum, ozaman bende büyük bi cevher var diye gaza bile gelmiştim
Bul
evet hastalık birine daha bulaşmış yani birkişi daha arttık bakalım nekadardaha bulaştıracağız bu hastalığı allah şifaversin
Bul
abi yoksa boynuz kulagı gectimi?:d:d neyse yinede afiyet olsun
Bul
eee olan olmuş aşı tutmuşSmile) bari bu sitenin adresini de verde bizde tanıyalım şu şanslı arkadaşıSmile)

şaka bir kenara hakikaten bu iş böyledir, acemi şansı hakikaten var. bende böyle başladım balığa. kayınbirader beni çeke çeke götürdü, en fazla ve enbüyük balığı o gün ben aldım, aşıda tuttu hala devam işteSmile)

ben acemi şansını şöyle yoruyorum; ustalar (ya da kendini usta sananlarSmile)) yaptıkları avcılığın bir yerinde rutin leşiyorlar, yani genelde balık çıkan bir tarafa atma, genelde aynı yemleri kullanma gibi rutin şeyler yapmaya başlıyorlar, ama acemi öylemi, herşeyi deniyor, öğrenecekya, e tabi balıklarda can onlarda hareket arıyor hayvanlarSmile) rutinden bıkmış aksiyon arıyorlarSmile)) hemen atlayı veriyorlar.

bahsettiğim ilk avımda en büyük turnayı diz boyu bir yerden aldım, hemde sazların arasından (yaklaşık iki kiloluk bir turna) şimdi sabahtan akşama kadar atçek yaparım ama kesinlikle diz boyu yerlere atmam, yanımda götüreceğim acemilere saklarım oralarıSmile)) işte acemi şansı bundan ileri geliyor herhalde.
Bul
her zaman acemi şansı bol olur benimde çok başıma geliyor paylaşım için teşekkürler afiyet olsun
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi