Yorumları: 3,046
Konuları: 26
hayırlı olsun ozan kıskandığı için öyle yazmış hepsi iş yapar
geçen sene kendisi nasıl aldı onu sor saray burnundan uydurma şeylerle lüferi
Yorumları: 112
Konuları: 29
LeVReKCi yazdı:Harun yazdı:Yücel aldığın yerin yan dükkanında kırmızı sarılı prenses olması lazım 2 tane ondan al derim ama biraz tuzlu birde attığın yer önemli eğer rapalanı fazla kaybettiren bir yerse daha ekonomiklerine yönelmeni tavsiye ederim günde 2 yozuri denize versen aldığın balığın sevincini yaşayamazsın eğer mekan temizse yozuri derim en azından iki üç renk olsun yada acele etme pahalı malda bir denemeleri yapalım denenmişi alırsın mesela geçen sene sarayburnunda başlangıçta kaşık yedi rapala yemedi bir 10 tane 2 no kaşık al derim
harun o yan dükkanın telefonu varmı yaww sende varsa bi ö m den yollarsan sevinirim princess orjinal rapala arıyorum bulamıyorum
prenses orjinal çapari kızıltoprakta shell benzinci arkasında bir oltacı var cok unlu orada bulabilirsin orası aynı zamanda ithalatçısı şu an sahte prenses dolu ortalık birde b.çekmecede bir balıkçıda var prences yazısı küçüktür ve kesinlikle maria modeli ve mavi süper iş yapıyor nihat ama mavisi şu an ithalatçıda bile yok ancak sarı ve kırmızı kafalısıda süper denemende yarar var
DUANLAMI YAŞIYORUM,BEDDUANLA ÖLECEĞİM
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
doktor yazdı:harun abi herzaman beklerim mırmır yavaş yavaş başladı bollaşınca bi organizasyon yaparız artık site sakinlerimizle ne demişler bi çayın 20 yıl hatrı varmış saygılar.
Balık burada başlarsa org. işi zor gibi görünüyor evdekiler bile beni zor görüyor hehe
şunuda belirteyim balık başlarsa falan diyoruz ama balık başladı fakat bizim istediğimiz yoğunlukta başlamadı
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
KILIÇ yazdı:LeVReKCi yazdı:Harun yazdı:Yücel aldığın yerin yan dükkanında kırmızı sarılı prenses olması lazım 2 tane ondan al derim ama biraz tuzlu birde attığın yer önemli eğer rapalanı fazla kaybettiren bir yerse daha ekonomiklerine yönelmeni tavsiye ederim günde 2 yozuri denize versen aldığın balığın sevincini yaşayamazsın eğer mekan temizse yozuri derim en azından iki üç renk olsun yada acele etme pahalı malda bir denemeleri yapalım denenmişi alırsın mesela geçen sene sarayburnunda başlangıçta kaşık yedi rapala yemedi bir 10 tane 2 no kaşık al derim
harun o yan dükkanın telefonu varmı yaww sende varsa bi ö m den yollarsan sevinirim princess orjinal rapala arıyorum bulamıyorum
prenses orjinal çapari kızıltoprakta shell benzinci arkasında bir oltacı var cok unlu orada bulabilirsin orası aynı zamanda ithalatçısı şu an sahte prenses dolu ortalık birde b.çekmecede bir balıkçıda var prences yazısı küçüktür ve kesinlikle maria modeli ve mavi süper iş yapıyor nihat ama mavisi şu an ithalatçıda bile yok ancak sarı ve kırmızı kafalısıda süper denemende yarar var
karaköyde biyerde buldum galiba harun yardımcı oldu saolsun akşam üstü gidip bakıcam orjinal se alıcam hamsi olandan var dedi elimde baklalım inşallah bi yanlış anlama yoksa dogru rapalaysa alıcam kızıltoprak bana çok ters ama gerekirse giderim telefonu varsa bana yollarmısın ö m ile veya büyükçekmecedekinin tel varsada olur cuma geçerken ugrarım
Yorumları: 1,719
Konuları: 82