Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bir zamanlar hobim surftü yaşlandık
Ahmet Abi'nin dediğine katılıyorum.Fotolar çok güzel Alkis Ama çok bi Snob buldum surf yaparken Siyirdim ( Aman yanlış anlaşılmasın burun kaldırmayı seviyorsun demek istedim 76 )
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
vay be nihat abi sen neymissin yaw harbiden hayran oldum .
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
videoları buldum en kısa zamanda surf videolarımı yolluyorum,bu arada hatırlatma olsun bir hobi köşemiz var herkesten bekliyoruz.
Bul
çok iyi sörfçüymüşsün abi resimlerden belli oluyor ben de bir yaz kadar yaptım tabii deniz kıyısında yaşamadığımız için devam ettirme şansım olmadı ama ne zaman sörf yapan birini görsem içim kalır ama artık nerdee. tebriklerSeerf
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3830&dateline=1240958519]
Bul
helal be nihat abi uçak gibisin maşallahSiyirdimAlkisSeerf
Bul
Nihat yaşlandın mı yoksaSiyirdim
Bence daha devam etmelisin şaka bir yana. Fotolar gerçekten çok güzel.Balık ağır basıyor değil mi? İkisine de devam kardeşimSeerf
Bul
Nihat tebrikler.Fotoğraflar surfçülüğünü anlatıyorAlkisArtık levreklere surf yaptırıyorsun sanırımGulumse
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
ufuktan26 yazdı:Nihat yaşlandın mı yoksaSiyirdim
Bence daha devam etmelisin şaka bir yana. Fotolar gerçekten çok güzel.Balık ağır basıyor değil mi? İkisine de devam kardeşimSeerf
devam ediyorum ufuk hocam ama eskiden sırf surf düşünürdüm evlendikten sonra sırf balık düşünür oldum,surf ümü yeğenime verdim o yapıyor hazır kurulu yelken buldummu 2 tur atıp hevesimi alıyorum işte.
kasap100 yazdı:Nihat tebrikler.Fotoğraflar surfçülüğünü anlatıyorAlkisArtık levreklere surf yaptırıyorsun sanırımGulumse
aynen bahadır artık levreklere surf yaptırıyorum Gulumseaklım alaçatıda da bi gelemedim alaçatıda surf yapmanın tadı başkadır derler Smile
Bul
ben herşeyin motorlusunu severim kilo da problem olmuyo en güzeli motor sporu tavsiye ederim nihatBobo
ALKOLLÜ ARAÇ KULLANMA BENZİNLİ ARAÇ KULLAN Smile
Bul
Vay..Nihat supersin ya...bunlari gormemistim..vallahi bravoAlkisAlkisAlkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  yeni hobim.doğada bisiklet turları ANTALYALI07 21 5,032 22-06-2011, 18:58
Son Yorum: orhanekmekci
  Benim de hobim... size sürpriz olsun konuya bakın... alperburdur 75 9,841 16-04-2009, 19:57
Son Yorum: alperburdur
  İşte buda benim hobim. Geveze_22 26 5,648 16-12-2007, 15:06
Son Yorum: Ege
  [split] İşte buda benim hobim. okay 14 3,824 10-11-2007, 21:20
Son Yorum: darbecimesut
  işte hayalimdeki hobim..... ANTALYALI07 7 2,947 11-09-2007, 00:53
Son Yorum: ekmekçi
  buda benim hobim akay 8 2,639 11-09-2007, 00:43
Son Yorum: ekmekçi
  en buyuk hobim bahri ozmen 15 3,353 22-01-2007, 15:32
Son Yorum: ANTALYALI07

Hızlı Menü: