Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lüfer Mimarsinan Baba burnu
Harun yazdı:
bahri ozmen yazdı:abi sormusun sizin orda lufer varmi diye ,orda karadenizde nasil hamsi varsa burdada lufer var diyebilirim ,simdi bu zamanda cikip cikmadigini bilmiyorum kiyidan tutmuyali seneler oldu ,gidip denicem hem vakit oldurmus olurum herkesede gunaydin
Bahri senden lüfer resmi görmek istiyoruz bakalım orada ebatlar nasıl
abi cumartesi gittim hertarafi cinliler isgal etmis yem bile atmadim suya ,gordum yakalamislar bir miktar ,ebatlar degisiyor harun abi,ama burada tutulan balik degil marketlerde bile kolay kolay satmazlar ,tekneyi cikarinca cogu zaman rasgelirler tepesinde martilar kucuk baliklari kovalarlar ,bir gun video ya cekerim ,su ruzgarlar kesilirse
abi senin igneyi gordum burda gang hooks dedikleri igneyi kullanirlar uclu igne icin ,birbirine gecmeli ,cokta pratik ,
Bul
harun abi balık canlı kalsın diye ağzından tek iğne taktım, iğneyi 6 numara iğne kullandım,balık çabuk ölmesin diye,belkide iğne küçük olunca kaçırdım balığı,ama büyük iğne olsada ağzını yine yırtardı sanırım,ölü balık taktım ama hiç vuruş olmadı,burada balıklar biraz nazlı çok seçici....
Bul
MABER yazdı:harun abi balık canlı kalsın diye ağzından tek iğne taktım, iğneyi 6 numara iğne kullandım,balık çabuk ölmesin diye,belkide iğne küçük olunca kaçırdım balığı,ama büyük iğne olsada ağzını yine yırtardı sanırım,ölü balık taktım ama hiç vuruş olmadı,burada balıklar biraz nazlı çok seçici....
maber onceden bende cok giderdim kiyidan ,eger ruzgar yoksa olu baliga bide kursunsuz dene derim sirf igne ve yem, igneye sardalyayi gecir ,tekneyi satin almadan once cok lufer ve palamut yakalardim bu yontemle kiyidan,ama burdaki lufer de lufer degilki kol gibiolur,ama turkiye deki istavrit bile ondan lezzetli
Bul
balikoltasi yazdı:
Harun yazdı:
MABER yazdı:harun abi dün balıktaydım,zıpkınla dolaştım bir şeyler bulamadım,heryer yemlik balık doluydu akşama doğru avcılar gelir diye tahmin ediyordum.akşam üstüne doğru olta ile yemlik balık yakaladım,ve senin söylediğin takımı canlı yemle denedim,akşam üstü sinarit yada turnaydı,tam bilemiyorum,ama baya dişli bir balıktı,yanlız nerde hata yaptım anlayamadan,balık kurtuldu,sanırım balığın ağzı yırtıldı Sad
başkada balık vurmadı,ama yılmadan devam tabiki,bilgiler için teşekkürler...

Aytekin benim takımdaki gibi 3 iğnemi yaptın yaptıysan iğne numaralarını kaç yaptın benimkisi şöyle  mantar dan sonra     kısa pala  3     uzun pala 2.0     -uzun pala 4.0   mantardan sonra 70 cm beden 3lü fırdöndü irilerinden  birine mantar takım diğerine bir karış bedenli kurşun digerine kamışın klipsi

4/0 çok büyük değilmi ? istavritin içine saklamak biraz zor olmuyormu? bir de resimde ortadaki iğne sondakinden daha büyük görünüyor. sırası 3- 4/0-2/0 olabilirmi o takımın?

Çok güzel saklanıyor çuvaldızla yem kıraça değil orta boy istavrit önce balığın ağzından 2{0 giriyor sonra 4/0 en sonda 3 numara kafatasına ve mantar geliyor kuyruk kısmı şak şak
Bul
MABER yazdı:harun abi balık canlı kalsın diye ağzından tek iğne taktım, iğneyi 6 numara iğne kullandım,balık çabuk ölmesin diye,belkide iğne küçük olunca kaçırdım balığı,ama büyük iğne olsada ağzını yine yırtardı sanırım,ölü balık taktım ama hiç vuruş olmadı,burada balıklar biraz nazlı çok seçici....

Aytekin benim takımla yem canlı kalmaz ama yem canlıyken alır takımı takarım tezelik açısından havalar sıcak olduğundan tazelik çok önemli dediğin gibi balığın yemi olduğundan çok seçici olur
Canlı kalması içinde sırttan tek iğne ama ben onu pek sıhhatli görmedim o konudada arge çalışmalarım devam ediyor ürün çıkıp denenince en kısa zamanda paylaşıma sunarım
Bul
bahri ozmen yazdı:
Harun yazdı:
bahri ozmen yazdı:abi sormusun sizin orda lufer varmi diye ,orda karadenizde nasil hamsi varsa burdada lufer var diyebilirim ,simdi bu zamanda cikip cikmadigini bilmiyorum kiyidan tutmuyali seneler oldu ,gidip denicem hem vakit oldurmus olurum herkesede gunaydin
Bahri senden lüfer resmi görmek istiyoruz bakalım orada ebatlar nasıl
abi cumartesi gittim hertarafi cinliler isgal etmis yem bile atmadim suya ,gordum yakalamislar bir miktar ,ebatlar degisiyor harun abi,ama burada tutulan balik degil marketlerde bile kolay kolay satmazlar ,tekneyi cikarinca cogu zaman rasgelirler tepesinde martilar kucuk baliklari kovalarlar ,bir gun video ya cekerim ,su ruzgarlar kesilirse
abi senin igneyi gordum burda gang hooks dedikleri igneyi kullanirlar uclu igne icin ,birbirine gecmeli ,cokta pratik ,
Bahri gang hooks iğnenin resmi varmı merak ettim videolarınıda bekliyoruz
Bul
abi garagda cumartesi icin bir kutu satin almistim ,simdi saat 12 e geliyor valla sonra eklerim ,resmini hemen cekerdimde fota makinasinin programini bu bilgisayara hala indirmedim onun icin resimleri ekliyememem ,yarin video sunu eklerim istersen ,aslinda basit baglama yerleri olan yerler acik geliyor ,orlari birbirine kerpetenle veya tasla vurup birbirine gecmeli ,yemi takarken ilk igne kuyruk kismindan son igne gozunden gecirip suya atariz ,yem kesinlikle cikmaz ,ben yeme takarken video sunu eklerim
Bul
harun abi sağol teşekkürler ilgin için Smile
çalışmaların sonuçlarını merakla bekliyorum....
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  21-22/09/2016 Lüfer Avı nihatkr 9 1,202 29-10-2016, 21:05
Son Yorum: yycolak
  3-7/10/2016 mavruşgil,levrekci lüfer avı LeVrEkCi 33 3,205 18-10-2016, 11:08
Son Yorum: turna
  07/10/2016 Hafta içi akşam lüfer avım. uerol67 22 1,978 17-10-2016, 12:14
Son Yorum: uerol67
  03/10/2016 Hafta içi akşam lüfer-sarıkanat avım uerol67 11 1,179 06-10-2016, 08:59
Son Yorum: uerol67
  5-15/eylül 2016 levrekci lüfer avları LeVrEkCi 15 1,615 22-09-2016, 21:29
Son Yorum: tahsinmersin
  21-22-23/09/2015 levrekci levrek,lüfer,kırlangıç avı LeVrEkCi 21 3,275 09-10-2015, 22:51
  25-26/09/2015 levrekci levrek ve lüfer avı LeVrEkCi 19 2,699 09-10-2015, 22:40
  çinekop ve lüfer... serdal76 3 1,164 27-11-2014, 23:55
Son Yorum: bucalıfikret
  Lüfer avi BALIK and OZAN 21 3,698 26-01-2014, 12:54
Son Yorum: BALIK and OZAN
  16/10/2013 lüfer avı BALIK and OZAN 16 3,348 29-10-2013, 21:53
Son Yorum: BALIK and OZAN

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi