Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
meps nasıl bağlanır
arkadaşlar meps nasıl bağlanır fırdöndü bağladığımız gibi yada rapala bağladığımız gibi bağlanırmı teşekkürler
Bul
ben kaşık için fırdöndüye yaptığım düğümü yaptım bir sorun olmadı,mepste de olmaz sanırım
Bul
bencede dostum rapala düğümü cok kullanışlı bi düğüm ben tavsiye ederim!!!
saygılar!!
Bul
atilla imzanı küçültürmüsün birde yöneticilerden ö m alınsın diye açarmısın sana ö m atamıyorum imzanı lütfen acil olarak küçült.
Bul
düğümün sağlamsa mesele yokSmile)) yani rapala veya fırdöndü bağladığın zaman zorladığında düğümden açılmıyor veya kopmuyorsa aynen öyle bağlarsın. eğer onlarda da sorun varsa forum içerisinde arat yanılmıyorsam çok güzel bir link vardı, dur bulabilirsem linki buraya ekliyeyim.
Bul
coşkun kardeş, bu verdiğim linkde gezin, her çeşit bağlama tekniğini uygulamalı gösteriyor.
..........
linki aktarmayı beceremedim, forum içerisinde düğüm diye ararsan "iğne ve fırdöndü bağlama" diye bir konu var orada salih beyin (salih reis) verdiği bir link var, her düğümü çok güzel animasyonlarla gösteriyor. çok yardımcı olacaktır sanırım.
Bul
teşekkürler arkadaşlar
mepsi fırdöndü bağladığımız gibi bağladım hiç bir sorun yok
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Makaraya Misine Nasıl Bağlanır Sorusuna Bir Cevap Orkun 7 15,921 11-09-2010, 19:54
Son Yorum: bucalıfikret

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: