Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
denize acılmak.
yalova tatar yazdı:ruşan gel burdan her gün benim tekneyle çık be gözüm ne demeye ordan kiralamaya uğraşıyon

Tesekkurler Erden abi dusunmen yeter.
Bul
yalova tatar yazdı:ruşan gel burdan her gün benim tekneyle çık be gözüm ne demeye ordan kiralamaya uğraşıyon
İşte Tatar farkı AlkisAlkis
Bul
rusan yazdı:
Fisherman yazdı:
rusan yazdı:
Harun yazdı:Selçuk bildiğim kadarıyla Rusan arkadaşımız orada kiralık tekne olduğunu söylemişti

Evet.Avcılarda bolca kıralık tekne bulabılırsın.Bız 1.5 senedır sureklı kıralıyoruz.Lıman tarafına gıttıgınde kıralık tekne verenlerı goreceksın.Ama bence lımanın ıcerısınde balıkcı dukkanı var her zaman ordan kırala.Dıgerlerı bıraz kazıkcı.

Aman rusan oradaki ler burayı okuyorsa bir daha ki gittiğinde bize niye kazıkçı dedin diye kızmasınlar sana Smile
Oktay abi ben yuzlerine de soyledim Smile Ama adamlar gercekten kazıkcı.Bı de sankı araba kıralıyoruz yok kımlık falan ıvır zıvır ıstıyorlar.Bırde 1 saat 10 dk dur 2 saat parası alıyo uyanık. Ama dedıgım balıkcıdan sureklı kıralıyoruz bır kere sorun yasamadık.1.5 saat kalsak bıle adam 1 saat parası ıstıyo bızden . Fark burda.

ne güzel burayı okuyorlarsa bi daha fiyatları ona göre verirler.yüzleri kızarmadıysa tabi.

erden abi her zaman tatar farkını ortaya koyar.deniz olsa banada gönderir. ama bizim memlekete deniz vermemişler o yüzden tekneyle,kirayla uğraşamıyoruz.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi