Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hadiyin beyler uyanın
LeVReKCi yazdı:hehe erden abi 15 in ci gün ve 30 ncu gün bahşişleri toplarız bende geliyim yanında gece gece yalnız dolaşma köpegi var dalaşı var (nasıl çaktırmadan ortak oldum bahşişlere ama Smile)
ilker sahura kalkınca bastım dügmeye yazdım sonra yedikten sonra baktım kimse yok kapatıp yattım maniler davullar erden abiden olunca tam süper oldu Smile

ya oldu, tüm forum üyeleri beraberce gezelim bariHehehe
Bul
Siz davul çalarken bahşişleri toplamak taşımak zor olur. Bahşişleri ben toplayım bende dursun. Siz ilerleyin arkadaşlar ben geliyorum ...BoboBoboBobo
Bul
istanbulda üye sayımız çok az sayılır!!!!!bahşişi kolayca bölüşürsünüz.ya biz ne yapalım ankarada kamil abi-serdar abi nasıl bahşisi paylaşacağız.
Bul
erden abi bu geceki mani hazırdır umarım merakla bakacam sahurda Smile
Bul
Erden sahurdan sonra yatmadım ve sabah uçağıyla Antalya'ya gittim şimdi farkına vardım o seslerin nereden geldiğine zaten yorgun argın gelir gelmez açtım şimdi doğru yatağa yarın yeni manilerini okuyacaz bu sene senin görevin olucak bak görüceksin manici başı teşekkürler
Bul
manici başı uyuya kaldı galiba yaww Smile)
Bul
erden abi ne top ne davul ne zurna valla aç kaldı tüm site kimse yok ortada
Şuanki Aktif Kullanıcılar: 11 Kullanıcı (2 Üye ve 9 Ziyaretçi)
[Admin] [Co-Admin] [Super Moderator] [Moderator] [Dost Forum] [Vip] [Aktive Olmamış]

, , , horizon, LeVReKCi

sayende aç herkes manisiz sahur çekilmiyor canım Smile))
Bul
erden abi davulu topu sessiz moda aldı galiba.sitede çıt yok.
Bul
Erden bu günkü manilerimiz ne oldu nerelerdesin yoksa hala uyuyormusun biz şimdi ne yapacaz manisiz hadi kardeşim uyan artık. Bak bize söylüyordun kendin uyudun kaldın
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  levrekler geliyor beyler :) boranmursel 36 4,685 02-05-2008, 22:06
Son Yorum: turna

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi