Yorumları: 324
Konuları: 43
Arkadaslar,Merhaba
Insan oglu hic bir seyi kücümsememeli,biraz Tatlisubalikciligindan anliyoruz
diye yaz izinimizi Kusadasinda gecirelim birazda balik tutalim diye düsündük,oltalarimizi aldik yemi aldik Tatli suda uyguladigim her seyi denedim ama bi türlü olmadi tuttuysakda kücük baliklar tuttuk.
Deniz Baliklarinin ismini bile bilmiyorum,ama bana cok interresan geliyor tutamadigim balik bana bilmece gibi geliyor bilmeceyi cözmeye calisiyorum,
Ayni seyler Deniz balikcisindada mi oluyor bilmiyorum onlar da tatlisuda zorluk cekiyorlarmi?
Bizim en büyük sansimiz Dünyanin neresinde olursaniz olun bilgi alisverisi
yapabilecegimiz bir Amatör balikci Bourdumuzun olmasi.
Ben inaniyorumki birdahaki izinde balikci (Deniz) Arkadaslardan alacagim bilgilerle basarili Balik avi yapacagimdan.
Tesekkürler,
Mehmet Usta
Yorumları: 4,310
Konuları: 155
kardeş sen bu merakla denizdede balık bırakmazsın sana helal olsun benimde tatlı suda acemiyim bende tatlısu balıkçılığını sizlerden öğreneceğim RASGELE
Insallah Doktor.
Yardimci olmaya calisacagiz.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
iki tür balıkcılıgında zorlukları ve güzellikleri vardır ama ve gercekten bende tatlı suda avcılık yapsam heralde balık tutamazdım o bide işi bilenle cıkmaya baglı aslında ben balıkcılıgı babamdan ögrendim hep denizde avlandık babam eskiden erzurum yaylalarında tatlısu balıkcılıgıda kısmetime denizle basladık öyle gidiyoruz yani bu iş denizi tatlısuda denemekle olmuyor hatta ben herzaman balık tutugum sudan baska yerde misafirken denedim o bile olmadı benim orada lüfere,kofanaya,levrege 100 gr kursun atılır gittigim yerde 250 gr atılıyo buda balık tutmamı zorlastırdı ki tutamadım da ama mehmet usta sen bu işide yanlızda olsan çözersin gibime geliyor aslında bende bi cd var lüfer yemi takıp lüfer avlıyoruz onu bi gönderebilsem beceripte seyreder zaten otomatikman işi kaparsında teknoloji balık tutmak kadar kolay gelmiyor bana
Selam Windsurfer,
Tamamen sana katiliyorum,anlayan birisinin yaninda ögrenmek daha iyi
oluyor,tuttukcada zevkli oluyor Balik tutmak.
Bizim birazda yillik izinimiz yazin sicaginda oluyor,turist, cok gürültü cok.
burda bi TV kanali var Fransiz balikci kanali Chasse-Peche orda gördüm,Kofana tuttular,izlemesi cok zevkli idi,fransiz dislerini gösterdi cok tehlikeli
oldugunu belirti herhalde,o yüzden ilgi duydum bu Baliga.
Selamlar.