Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
amatörlerle tanışma
bende bursadan her hafta balıktayım mudanyada ama baska yerlere gıdelım dersenız msn adresım ygoktepeliler@hotmail.com herkese rastgele
Bul
istanbul anadolu yakasında oturuyorum..
çevreyi pek iyi bilmiyorum...
istanbul ve çevresinde tatlısu balıkçılığı yapmak için (göl,gölet ve nehirde) bilgi ve birikimi olanlarla balığa gitmek istiyorum...

dummy7677@hotmail.com
Bul
İSTANBUL KADIKÖY OTURUYORUM,İSTANBUL İÇİ HERYERDE AVLANIYORUM.HEP BİRLİKTE Bİ SOHBET ORTAMI AYARLAYALIM,SONRADA BALIĞA ÇIKARIZ HEP BİRLİKTE.05İKARUS77@HOTMAİL.COM...O_BLACK77@HOTMAİL.COM..........OZAN SAĞLAM..........Redface
Bul
ist zeytinburnu ayhan
istanbulun hemen hemen heryerinde avlanmışlıgım var yani tecrübe diz boyu Smile)
yarında inşallah sarayburnundayım lüfere takılalım bakalım çıkan varsa buralara eklesin ayhan_99999@hotmail.com
Bul
arkadaşlar antalyadan tatlı su ve deniz zevki olan lar tanişmak isterim antalyanın hemen hemen heryerinde balığa çıktım kemer ve gazipaşa hariç
Bul
Bursadan Arkadaşlar tüm hafta sonları Mudanya Arnavutköydeyim.hertürlü sorunlarınız ve bilgi için beklerim
Bul
degerli doga hayranı arkadaslaruım ben her hafta sonu balıktayım bursa ve civarı butun gol ve goletlerinda avlanmaktayım tecrubeli bu isi hobi olarak yapan arkadaslarımla tanısmak isterim balık tutmak benim hayatımın bir bolumu dur tanısmak icin yeni yerler ogrenmek ogretmek icicn msn elk_ozan@hotmail.com beklerim ormanlarımıza sahip cıkalım dagayı kirletenleri uyaralım sevgiile kalın rast gele
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi