Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kokmuş peynirin kerameti :))
#11
Yahu çocukken bize de ağzımız yanınca kuru kuru ekmeği ye geçer derlerdi. Tam tamına doğru inanmayan denesinSmile
Bul
Cevapla
#12
Çok güzel bir paylaşım teşekkürler.. aslen oralı olduğum halde daha gidip görmek kısmet olmadı..
bir tutkudur balık tutmak..
Bul
Cevapla
#13
Güzel paylaşım için teşekkürler, gerçek payı çok büyük, sazan avcıları bilirler, kuru yemlerini peynir suyuyla karıştırırlar, sonra da gelsin sazanlar, benim evde dört aylık iki şişe peynir suyu daha duruyor.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul
Cevapla
#14
ben nasıl kaçırmışım bu konuyu yaww hayret Gulumseehh karadenizli kendinden pay biçen bir hemşerim keşfetmiştir bu sistemi GulumseAlkis
Bul
Cevapla
#15
Balıklar yedikten sonra kokmuş kokmamış farketmez,
Yalnız kefal tutatnlar bu yöntemi bulduğuna göre faydası var demekki yada karadeniz aklı diyelim..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Cevapla
#16
Çok güzel yemleme yapıyor alıştırıyor balıkları aynı bölgeye çekmeye çalışıyor.
Memleket SİVAS/Şarkışla
Bul
Cevapla
#17
Bu peynirin işe yaramasına sonuna kadar varımda Siyirdim ağız acıyınca unlu mamül mevzusuna hiç bir şekilde paha biçilemez HappyHehe
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Cevapla
#18
bakalım bizimkilerde unlu mamül arayacakmı?deneyeyimSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Cevapla


Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi