Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
cinkolar geliyorrrrrrrrrrrrr....
H.A.R.U.N yazdı:Çinekoplar köprü eminönü karaköy ve boğaz sahillerinde çapari yapıyor rapala yapıyor gece yemli yapıyor herkezin bilgisine

kartala kovala şunları harun kovalaki yağrın tutalım 71
Bul
çinoların güzelliğine bak oy oy oy.inşaallah bizede nasip olacak.
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Çinekoplar köprü eminönü karaköy ve boğaz sahillerinde çapari yapıyor rapala yapıyor gece yemli yapıyor herkezin bilgisine

Eminönü'nde iskelelerin orada mantarlı takımla öğleden önce tutuyorlardı. Tabii ki yem olarak istavrit lazım. Abi dediğin gibi köprüdekiler de çapari ile iyi balık aldılar...
Bul
suadeyede yapıyomus demın aldım haberı
Bul
beşiktaş iskelesinin yanındaki kayalıktan kaşıklada alıyorlardı dun otaraftaydım arkadaşlar 2 atışta bir alıyorlardı wallaha...
Bul
yav bende diyorum bu balıkçılarda çinekoplar artmaya başladı eee desenize eğer istanbuldan geçebilir ise bize gelecek güzel ama buda sevindirici bir haber hadi hayırlısı iyicene bollaşsında bir balık yiyelim ağız tadıyla
Bul
Abi varya çok kötü hasta oldum ve bu haberi alıyorum sevineyim mi üzüleyim mi bilmiyorum. Kendimi tutmakta zorlanıyorum balığa gidesim geliyor. Haber için çok teşekkürler.
Bul
maaşallah balıklar süper afiyet olsun
Bul
merhaba arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrar sizlerleyim herkese selamlar bu arada hayırlı olsun balık boğaza girmiş galiba herkese bereketli avlar
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi