Yorumları: 185
Konuları: 32
abilerim işinize karışmak gibi bir niyetim yok ama bir fikrim var organizasyonu nasıl bir başlıkta topladıysak av raporlarınıda bir başlıkta toplasak hem bizler için hemde yani üyelerimiz için erişim daha kolay olmazmı bir diyer sitelerde yani bizim gibi deniz ve balıkcılıkla ilgili sitelerde sohpet adı altında bir sayfa açmışlar böylece açtıkları konuların altında muhabet yapıp görüntü kirliğini önlemişler bu şekil uygulama yapan sitelerde konular dağılmamış istendiğinde ulaşılacak bilgiye en kısa yoldan ulaşılması sağlanmış bu benım fıkrım takdir siz büyüklerimindir...SAYGILAR
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
zaten hafta sonu ve hafta içi raporları bölümü var okay senin demek istedigin tek konu altında ilerlemesiyse bence o güzel olmaz böyle her rapor ayrı görülebiliyor.
aslında keşke imkan olsada her ismin kendi yeri olsa ama ne yazık o da olamaz çok kalabalıgız yer yetmez ona.
Yorumları: 1,077
Konuları: 122
evet okay nihat abinin dediklerine katılıyorum
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Bu konuyu sanki daha öncede okumadımmı ben ama bu gün yazılmış Bugün 15:02
Okay demek istediğini anlıyorum ama burasıda bu özelliğinden dolayı devamlı aktif halde senin benim onun yaptığı paylaşıma cevaplar geldikçe güzel diğer türlü ansiklopedik bilgi olurki onu herkez internette bulabilir