Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kasım ayının en iyileri....
sedatdalci yazdı:
H.A.R.U.N yazdı:
sedatdalci yazdı:harun abı beklıyorum davetını bu ay cok ıddalıyım senınle bır takım olusturalım bu ay banko bır oluruz.Smile))))
İyide sedat sen dükkandan çıktığın yok habire kesiyorsun cut cut bense iskemleden kalktığım yok bu kışında bu kötülüğü var işte keşke uludağ eteklerinde yaşasamda her sabah eşşekle odun kesmeye gitsem ohh mis gibi hava  hehe fantaziye bak

abi alemsın valla sabah sabah guldurdun benı kısmet bakalım önümüz acık abı ben cok tutarsam harun abıyle beraberdık derım ama sen de öyle dekı beraber bır olalım..Smile))))))) saygılar sedat.
Setat gönüller bir olsun balık bu işin aksesuarı sen yine çok tut beraberde tutarız ama beraber tutarsak beraber tuttuk deriz
senin iş baymı bayanmı bi saç sakala geliyim bari kaça para sizde tarife bizim burada 5 ytl hehe yağsız yemeklik müşteri
Bul
kazanan arkadaşları tebrik ederim
Bul
H.A.R.U.N yazdı:
sedatdalci yazdı:
H.A.R.U.N yazdı:
sedatdalci yazdı:harun abı beklıyorum davetını bu ay cok ıddalıyım senınle bır takım olusturalım bu ay banko bır oluruz.Smile))))
İyide sedat sen dükkandan çıktığın yok habire kesiyorsun cut cut bense iskemleden kalktığım yok bu kışında bu kötülüğü var işte keşke uludağ eteklerinde yaşasamda her sabah eşşekle odun kesmeye gitsem ohh mis gibi hava hehe fantaziye bak

abi alemsın valla sabah sabah guldurdun benı kısmet bakalım önümüz acık abı ben cok tutarsam harun abıyle beraberdık derım ama sen de öyle dekı beraber bır olalım..Smile))))))) saygılar sedat.
Setat gönüller bir olsun balık bu işin aksesuarı sen yine çok tut beraberde tutarız ama beraber tutarsak beraber tuttuk deriz
senin iş baymı bayanmı bi saç sakala geliyim bari kaça para sizde tarife bizim burada 5 ytl hehe yağsız yemeklik müşteri
Bul
abi salon bay bayan ama ben erkek bölümündeyım yani
işletiyorum . sen gel yeter ki paranın hiç önemi yok sen bana iki balık bılgısı ver yeter be abıcım beklıyorum haaaa . özelden haber ver gerısı kolay. saygılar.
Bul
Tebrikler .
Bul
tebrikler arkadaşlara başarılarının devamını dilerim
Bul
avcı arkadaşlara tebrikler
Bul
ben bahce yi kazip havuz yapacam sogukda burda bir is yok bari ordan tutarim off ya kardesim hayirli ugurlu olsun .
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  kasım ayı oylaması 2009 LeVrEkCi 19 4,350 03-12-2009, 12:57
Son Yorum: orhanekmekci
  kasım 2009 ayın avcısı LeVrEkCi 4 2,615 30-11-2009, 17:55
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi