Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
anılaarrrrr
tam avcı balıkçı muhabbet ortamı herşey dört dörtlük allah muhabbetinizi bozmasın afiyet olsun rastgele
Bul
arkadaşlar burası kızılırmak çankırıya yakın bir yer teşekkürler yazdıklarınız için 2 ci ve 3 cü resimler tavşan kavurma diğeride keklik güveç siz ne zanettiniz biz orada başka şey yemeyiz yaaa naber ya fotoğrafcı olunca resimde pek olmuyorum
Bul
he he he balığa git livarı düşür ,kamışı kaptır ,daha ne olsun artık başldı kara avcılığına
Bul
yok ağam almayım ben kara avını hiç haz almam
Bul
kamil abi kısasa kısas yarın bende gönderecem böyle bir avının görüntülerini.kıskandım
Bul
kamil abi yine bizim gözlerimizi açmayı başardın.sizi jandarma görse yaklaşmaz.sizi komutan sanıp piknik yapıyor falan sanıp uzaklaşmışlardır.güzel zaman geçirmişsiniz.eskiden bende böyle çok gittim.ama fotoğraf çekmek kimin aklına gelirdiki.o günlerden hatıra olarak hiç bir şey yok.tüm arkadaşlarınıza selamlar.site olarak bizimde biraraya geleip böyle bir şeyler yapmamız lazım.hep istanbul ,yalova,bursa grubu var.biz niye yokuz .ankara takımı olarak el atmamız lazım.hadi kamil abi,serdar abi,tuncer ve ben şahlanalımmm.
Bul
şu ara dediğin olurmu bilmem metin ama piknik amaçlı bir şeyler yapılabilir tabi yine bir su kenarı olmalı misinalar ıslanmalıki tadı olsun ankaralıları bir yoklayalım ne dersin sanırım gelen olur bir ö.m. gereken cevaplar gelir sanırım
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi