Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Neden Çinekop yok Anladım......
arabada sopa felan yokmuydu be abicim
ağızlarını yüzlerini kırsaydın
tam olarak nerede bu insanlar
birde ben balık almaya gideyim şunlara.
Bul
murat hocam davranışız için teşekkürler...ama bu işi bile bile yapanlara değişik şekilde yaklaşmak lgerek,çünkü onlar o dilden anlar,yılan bile tatlı dilden anlar,ama bunlara ne diyeceğiz artık bende bilmiyorum...bu tip insanları döversin adam yerine koyarlar,
taner arkadaşım aman dikkat,başka çözümlerde vardır mutlaka...
Bul
lapin yazdı:tarım il müdürlüğü kontrol şubesine yada tarım ilçe müd. kontrol şb.lerine şikayet edebilirsin fakat satan balıkçı dan ziyade bunu yakalayan balıkçı motorlarının cezalandırılması gerekir oda hamsi ağına yapraklarda takıldı diye mazeret uydurabilir en iyisi almamak fakat öncelikle devletin resmi kurumlarının yasaklarla beraber sıkı denetim ve periodik zorunlu eğitim vermesi şart diye düşünüyorum aksi halde avlanma belgesi vermemesi gerekir 0216 3024100 4hat tarım il md. tlf. duyarlılığın için tşk. ederim

arkadasım güzel bir yaklaşım yapmısınız balıklar alınmasa satıcının elinde kalsa birdaha almayacaktır.
sikayet konusuna gelincede su ürünlerine sikayet ederseniz onlar size yardımcı olacaktır..
Bul
Yav direk polis çağırıp zabıt tutturulsa o zabıtlanda savcılığa suç duyurusunda bulunulsa tembellikten kırılan su ve denizle alakalı birimleride es geçmiş oluruz her vatandaşın hakkıdır zabıt ve şikayet gerisini savcılık kanuna göre neyse halletsin su ürünlerini falan boş verin en yakın polise yasaları çiğnemekten şikayetçi olduğunuzu zabıt tutulmasını isteyin mecburen tutmak zorunda İlgilenmiyomu o zaman 155 polis imdatı arayıp polisle olan durumu anlatın bu 155 hattı hem kayıtta hemde üst kademeler dinliyor geriside savcılığın işi
Bul
harun gerçekten doğru söylüyorsun...bu olay kamu davası olur zaten...
Bul
Mümkün mertebe duyarlı olup, ilgili birimlere ihbarda bulunmalı
Bul
tamam çok iyi birşey yapmışsın o adamlarla dalaşmaya gerek yani maşa varken el yakmaya değmez gerekli yerlere ihbarda bulun uzattan seyret baktın ilgilenen yok bir daha ihbarda bulun verilenbu ihbar numaraları kaydetmek lazım
Bul
arkadaş duyarlılığını taktirle karsılıyorum ancak bunlara karsı bu sekılde asla yaptırım uygulayamayız gecen sene yaprak tabir ettiğimiz balıkları kasa kasa sattılar buna ancak halk olarak o balıkları almayarak tepki koymamız gerekir.ülkemizde denizlerimizle,balık zenginliklerimizle ilgılenecek henuz bır bakanımız remiyetimiz yok malesef üzgünüz.
raci abi aramıza hoşgeldin tanışma odası bölümümüzde yeni konu aç butonundan yeni nbir konu açarsanız hoşgeldin mesajları gelecektir.hoşgeldiniz.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi