Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ben burada yaşamam diyen yoktur heralde,???
yaşanmazmı orda insan rahatlar orda manzarada süper
paylaşımın için teşekkurler
Bul
harika bir yer paylaşım için teşekkürler
Bul
Harika , muhteşem biyer, neresi acaba bilgisi olan varmı ?
Bul
vallaha arkadaşlar neresi olduğunu bilmiyorum sadece iç geçiriyorum ve amatör balıkçılar ve deniz sevdalısı olduğumuz için paylaşmak istedim.heralde 200-300 trilyona ancak alınır gibi öyle biyeerrr..ne diyelim yaşayanlara huzur versin allah..belki bizede verir o zaman bütün site davetlimdir mangal ve balık partisine haberiniz olsunnn Smile)
Bul
BalıkcıSerdar yazdı:
muratayd54 yazdı:Buranın fiatını bilen varmı, yılbaşından sonra almayı düşünüyorum. Katılımına teşekkürler.

hiç aklından bile geçirme, bikere büyük ikramiye bana çıkacakSmile) hele bir de piyango biletini alayım aybaşında, kesin bende ikramiyeSmile)

zaten ikramiye çıkmazsa eve ekmek bile alamıyacak duruma geleceğiz, yakındır. %2'lik zam onu gösteriyorSad(

Serdar ekmek lüx oldu be kardeşim 600 kuruştan 750 kuruşa buradaki % artışı 2 değil ama  sonumuz hayır ola  hem size %30 bile yapsalar 1 ay sonra zamlarla yine geri alıyorlar yani birşey değişmiyor
Bul
BalıkcıSerdar yazdı:
muratayd54 yazdı:Buranın fiatını bilen varmı, yılbaşından sonra almayı düşünüyorum. Katılımına teşekkürler.

hiç aklından bile geçirme, bikere büyük ikramiye bana çıkacakSmile) hele bir de piyango biletini alayım aybaşında, kesin bende ikramiyeSmile)

zaten ikramiye çıkmazsa eve ekmek bile alamıyacak duruma geleceğiz, yakındır. %2'lik zam onu gösteriyorSad(
Serdar'cığım fark etmez. Ha sana ha bana arkadaş değilmiyiz. Sana çıkarsa bizi hafta sonu misafir kabul etmeyecenmi yani.
Bul
beni bozar kardeşler.. bizim boğaz variken...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bundan büyügü yoktur herhalde. Tropheus 33 5,300 10-03-2009, 01:30
Son Yorum: balıkçı0742
  burada  balık tutamıyoruz  birde erdek,i deniyelim erdekli yücel 15 3,278 29-06-2007, 21:38
Son Yorum: AFALA

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi