Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gökçeada tatilim ve resimler
hikaye ve resimler gerçekten çok iyi.teşekkürler
Bul
Paylaşımın ve resimler cok güzel zarganaya bayıldım tebrikler afiyet olsun.
Afiyet olsun. güzel tatil anısı. Yazın ne yapacağımızı şimdiden şaşırmaya başladım.
Bul
paylaşımın için çok teşekkür ediriz
Bul
seninle komşu sayılırız bizde bozcaadadayız çok güzel bir yer olduğunu söylüyorlar ama gidip görmek nasib olmadı balık bakımından oldukça zengin yerlermiş tutmasını bilene tabiki rastgele
Bul
eşref sürek yazdı:seninle komşu sayılırız bizde bozcaadadayız çok güzel bir yer olduğunu söylüyorlar ama gidip görmek nasib olmadı balık bakımından oldukça zengin yerlermiş tutmasını bilene tabiki rastgele

Eşref abi zaten son bir haftaya kadar bozcaada ya gidecektik. Daha öncede 2 kere kısmet oldu. Bir hafta kala taksim cezayir sokakta bir yerde otururken bozcada sohbetimize katılan bir abi bizi gökçeada konusunda ikna etti. Ama balık konusunda bozcada daha iyi diyebilirim. Gerçi 9 senedir gitmiyorum son halini bilemiyecem. Ama şunuda ekleyim insan kalitesi olarakta bozcada daha iyi çünki gökçeada da rum yada yabancı uyruklu olmadığın zaman ikinci sınıf insan muamelesi görüyorsun.
Bul
LeVrEkCi yazdı:güzel resimler güzel yerler serkan.
o levregin 5-6 kg lugu gelse ne yapacaktın Smile) insanlara aslında çok levrek denk geliyor ama kayaya takıldı sanıp asılıp kopartıyor benim başıma çok gelmiştir şimdi düşünüyorum şurada kaya yokki zamanında kaç takım bıraktım levreklere kimbilir diyorum.
paylaşım için teşekkürler.
rastgele

Abi zaten aynısını yaşattı bana namussuz Smile Orada balıkçı kemanı taktiğini ilkez denedim ve başarılıda oldum.
Bul
güzel resimler paylaşım için teşekkürler
Bul
Serkan kardeşim tebrik ederim anlatımın ve resimlerin çok güzel, daha iyileri rastgelsin.
Bul
tek kelime var edilecek ben ce oda harika fevkaladenin fevkinde valla ellerine saglik
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  ben ufakken resimler araphüso26 231 22,939 10-11-2011, 11:03
Son Yorum: hasansenturk72
  Endonezya sualti-çok güzel resimler sirenia 23 3,454 18-10-2011, 17:15
Son Yorum: site yönetim
  İlGiNç ReSiMlEr MaVrUşGiL 17 3,169 30-11-2010, 11:29
Son Yorum: yycolak
  komik ve ilginç resimler MaVrUşGiL 22 3,989 07-08-2009, 18:59
Son Yorum: Krizoberill
  harika resimler thomas1925 6 1,736 02-01-2009, 14:02