Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yeğeniniz 15 inde;
arkadaşım, allah analı-babalı büyütsün, nice sağlıklı yıllar görmek nasip etsin inşallah. allah acısını da göstermesin sizlere.

olta konusunda da benim naçizane fikrim; çocuğun ders dışında bir hobisi, bir uğraşı elbetteki olacak, olmalıdır da. hal böyleyken bu uğraş neden balık avı olmasın? Smile

nihat kardeşimin dediği gibi, inşallah bizim yaşlarımızda da bu forumda bizim gibi balık konusunda atıp tutarSmile
SELAMLAR / SAYGILAR
A. Serdar YALÇIN - ANKARA
(1967, Tokat)
Bul
BalıkcıSerdar yazdı:arkadaşım, allah analı-babalı büyütsün, nice sağlıklı yıllar görmek nasip etsin inşallah. allah acısını da göstermesin sizlere.

olta konusunda da benim naçizane fikrim; çocuğun ders dışında bir hobisi, bir uğraşı elbetteki olacak, olmalıdır da. hal böyleyken bu uğraş neden balık avı olmasın? Smile

nihat kardeşimin dediği gibi, inşallah bizim yaşlarımızda da bu forumda bizim gibi balık konusunda atıp tutarSmile
Teşekkürler.aramızda Ege gibi kardeşlerimiz var, küçük yaşta. balıkçı. aslında imreniyorum. biz çocuklarımızıı kendimiz istediğimiz gibi yetiştirmezsek, onlar bildikleri şekilde yetişecek. en güzele bilgilerimizi çocuklarımızla paylaşmak. inşallah en kısa zamanda boynuz kulağı geçecek.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi