Yorumları: 11,006
Konuları: 243
orhanekmekci yazdı:Murat balık olmadı,istenirse Spil bugünlerde karlı neden olmasın.
orhan abi balıkta olur spil de olur nasılsa mangalı yakıp mazotu aldıktan sonra kimsecikler üşümez

bizde bi çaba gösterelim artık
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 45
Konuları: 3
arkadaşlar 27 ocakta ben oradaydım son kar yağmamıştı .çok güzel bir yer istanbula bukadar yakın 110 km zirveye kadar.green park otel var pazar günü otopark dolmuştu zirveden aşağıya doğru yola park ediliyordu.yol boyunca her müsait yerde her marka araba durmuş ve mangal yakmıştı.otelde neskafe 5 ytl ,salep 10 ytl,sucu ekmek 15 ytl (abartmışlar),yol kenarında barakalarda zar sucuk ekmek 5 ytl.en iyisi kendinizin yapması.sıcak şarabı sormadım. kiralık kızak kayak herşey var kullanmak isterseniz.selamlar sevgiler.
Yorumları: 4,028
Konuları: 157
cagatay yazdı:arkadaşlar 27 ocakta ben oradaydım son kar yağmamıştı .çok güzel bir yer istanbula bukadar yakın 110 km zirveye kadar.green park otel var pazar günü otopark dolmuştu zirveden aşağıya doğru yola park ediliyordu.yol boyunca her müsait yerde her marka araba durmuş ve mangal yakmıştı.otelde neskafe 5 ytl ,salep 10 ytl,sucu ekmek 15 ytl (abartmışlar),yol kenarında barakalarda zar sucuk ekmek 5 ytl.en iyisi kendinizin yapması.sıcak şarabı sormadım. kiralık kızak kayak herşey var kullanmak isterseniz.selamlar sevgiler.
Çağatay Bey şimdi ayıpettin. forumda belirtmiştim. 27 ocakta orda olacağımı. aynı gün aynı yerde olduğumuz halde görüşmedik. 40 kişilik gruptuk. birlikte sohbet etme imkanını kaçırdık.