Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
özel ama sinir bozucu dikkat!!!
en iyiisi abi kendi personellerini eğitsinler önce,, sonra koysunlar bireysel hizmetlere.. muhatap aldığın insana saygı duysun önce. başka bankaya verirsin nihat abi ne takcan kafana,, nasılsa güzel hizzmet veren birileri çıkar.benim ziraatte çalıştığım bi bayan var gerçekten her yolu her şeyi deniyor ilgileniyor. arada iyi bankacılarda var.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Allahtan böyle işlere hiç bulaşmıyorum hemen herkese duyurucam Nihat geçmiş olsun baya kötü olmuş tanıdığın bir avukata danış bakalım ne diyecekler biliyorsun bazen bir yerden yakalayıp kulağı büyütüveriyorlar köprü ve kart ücretleri gibi. 600 YTL azmı kardeşim
Bul
Eh işte çoluğumuzun cocuğumuzun boğazından çalıyorlar o paralarla safahat içinde yaşıyorlar dahada büyüyüp yine bizden daha farklı şeyleri çalıyorlar artık insanların temel ihtiyaçlarına göz dikmişler temel ihtiyaç diyorum yaw varmı bunun ötesi insanoğlu varsa yiyecek içecek yıkanacak barınacak giyinecek bütün kirli eller bu temel ihtiyaçlarda
Niçin balık gibi bir hobi sahibi olmuşuz böyle miğde bulandırıcı olaylardan sıyrılmak kimseyi boğazlamamak kafayı sıyırmamak için bir saat önce limon alacam limon bulamadım adam gibi hepsi hormondan hilkat garibesi ucube olmuş neyse kısa kesim yoksa açıldıkça açılıyorum
Bul
turkcell den bi bayan aradı beni yarım saat konuştuk bana hikayeler anlattı sonrada size 100 kontör verelim demezmi çıldırdım resmen dalgamı geçiyorsun sen benle dedim senden bişey istemiyorum dedim.
kapatırken bana başka yardımcı olabilecegim bişey varmı diye soruyor yardımcı olamassınız siz bana dedim kapattım.
resmen hırsız bunlar başka açıklaması yok benden habersiz kontörlerimi dolayısıyla paramı çaldılar işte.
Bul
Nihat geçmiş olsun, üzüldüm,,,

Bu GSM'ciler hakikaten cepten emici,,,,

Pek benzemesede ben ufak bir hadisemi bahsedeyim,,,
Bizim ufaklığa geçen sene başı aldığım telefon için " g.nç t...... " hattı aldım,
Kartı taktığımızda telefon ayarları otomatik yapılsınmı diye bir soru ile karşılaştım,
ben de evet dedim,,,
kontör yükledikçe bakiye eksiye düşüyor,,,
sebebini bir türlü çözemedik,,,
görüşmelerde fayda etmeyince kartı kestim attım,,,,
hem para, hemde fuzuli görüşmeler oldukça canımı sıkmıştı,,,,,

dilerim bu sorunlar için yetkili merciiler gereğini yaparlar,,,,
yapılsada geçmiş te olanlar için faydasız olan şu
gitti gider, olan bizden gidene oluyor,,,

Temennim :
Belki bir ihtimal ama şu MTV'de yaşanan son iki hadise gibi para,kontör veya dakika gibi geri alınma olur

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Dikkat ! Saati unutmayin ufuktan26 13 2,380 31-10-2011, 10:23
Son Yorum: Uzun_ahmet
  bu videoya dikkat . Tropheus 18 2,274 24-03-2010, 23:46
Son Yorum: Tropheus
  Balıkçılığın Özel Kuralları aygroup 23 3,928 26-10-2009, 23:00
Son Yorum: tepeli35
  dikkat edelim u_boy 13 2,558 20-07-2009, 13:50
Son Yorum: yalova tatar
  Güne Özel (Anıtkabirden) SerenaY66 19 2,970 30-10-2008, 16:54
Son Yorum: balıkcı uğur
  Güne Özel SerenaY66 18 3,133 30-10-2008, 08:09
Son Yorum: vetilmed
  Cep telefonunda Bilinmeyen ve Özel Numaralardan Kurtulmak Lapsetur 10 2,807 11-06-2008, 21:04
Son Yorum: aahmet
  internet banka dolandırıcılığı DİKKAT!oyakbank adını kullanıyorlar ozoca51 15 3,544 18-03-2008, 02:05
Son Yorum: murki
  Dİkkat yalova tatar 15 2,404 03-01-2008, 00:37
Son Yorum: BalıkcıSerdar
  hafta sonu çok sıcak olacakmış dikkat maceratorr 12 2,853 20-06-2007, 11:58
Son Yorum: ALTAYLI

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi