Yorumları: 4,310
Konuları: 155
ayıpsın reis sana göre çeşit çeşit takım hazırlıyacam eşkina karagöz için sen yeterki balıkçılık yap yarın için sorun olmaz.
Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
doktor yazdı:ya reis gene ne yapmışsın hayret bi şey esenköye hazırlık diye bu takımlarımı aldın yaw orada eşkinalar karagözler iğne kırıp adamı denize alır sen aldığın takımlara bak ne tutacan esenköyde ona göre takım alsana yaw . ben sana eşkina için 0.35 xtsunamı misina 2 numara mustad çapraz beyaz refno.17105 takım bağlayayım yarın sabah alırsın .o takımlar orada iş yapmaz üzme beni yaw.
doktor ne yapacağımız değil ne yaptığımız önemli benim için her yol ankaraya çıkar,yeterki balıkçılarım gelsin seni bile rahatsız ederiz ona göre sabah konuşuruz gene sayın balıkçılarımızla tanışmanı isterim aklın kalır yoksa
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 4,310
Konuları: 155
o ortamda bulunmak istemezmiyim reis ama araba yok biliyorsun 08-16 çalışacam ama genede bi fırsat bulabilirsem gelmek isterim sayın balıkçımla siteden zaten nasıl bi abi olduğunu biliyoruz ama tabii ki yüz yüze daha iyi olur bakalım kısmet .
Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
doktor yazdı:o ortamda bulunmak istemezmiyim reis ama araba yok biliyorsun 08-16 çalışacam ama genede bi fırsat bulabilirsem gelmek isterim sayın balıkçımla siteden zaten nasıl bi abi olduğunu biliyoruz ama tabii ki yüz yüze daha iyi olur bakalım kısmet .
doktor kafana takma gelir seninle de görüşüler vrd ben biliyom da hayırdır le havle vela kuvvete
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
Erden Abİ YapmiŞin Şovunu Yİne Helal Sana

GÜzel Avlar İyİ GÜnde Kullan İnŞallah.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
erden abi malzemelerin hayırlı ve avcı olsun..artık istavrit avlamaya giderken sırtıya da bir el atarsın

birde işin püf noktalarınıda nihat abi vermiş,şöyle kiloluk levrekler atlarmış oltaya,bundan sonra istavrit devri biter, levrek devri başlarmış...levrekleri yakalarmışsın,ondan sonra vur kafasına kepçeyi

bu arada nihat abi bilgiler için teşekkürler...
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Yorumları: 1,719
Konuları: 82
doktor yazdı:ya reis gene ne yapmışsın hayret bi şey esenköye hazırlık diye bu takımlarımı aldın yaw orada eşkinalar karagözler iğne kırıp adamı denize alır sen aldığın takımlara bak ne tutacan esenköyde ona göre takım alsana yaw . ben sana eşkina için 0.35 xtsunamı misina 2 numara mustad çapraz beyaz refno.17105 takım bağlayayım yarın sabah alırsın .o takımlar orada iş yapmaz üzme beni yaw.
evet abi ben de başladım bağlamaya dediğin iğnelerle geçen seneden şimidi baya yaptım her gün iki tane asso 0,35 ile tusunami çok iyi diyorlar alıcam bakalım hakan abi koparamadık diyordu..
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
yalova tatar yazdı:bugün çarşıya inip hafta sonu için malzeme aldım ve yaptırdım,tedarikçimizde,bir adet makina aldım ama gerçekten fiyatını sormadım,başka levrek için suni yem vardı her türlü balığa kullanışlı abi dedi yemler çıplaktı,bana hazırla öyle ver dedim sağolsun hazırladı.bide solucan var tatlı su için yarın sahah işten çıkınca belki bi yoklama yaparım derede diye aldım,başkaaa sahte boru kurdu mavi olanlar parlak renkli ama suda rengi değişiyomuş,ufak ufak kesip iğneye takıyon.esenköy hazırlığı bu kadar
erden arkadaş nekadar doğru bilmiyorum sen malzemeciye gideceksin takımları yaptıracaksın olacak şey değil varsayalım yaptırdın fakat nihat arkadaşımın dediklerine harfiyen katılıyorum umarım bu bir şaka değildirsenin bilgilerin yanında malzemeci......miş neyse rastgele yorumlarını bekliyoruz....