Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
suni silikon yem
bildiğiniz silikondan suni zargana roglou ypmayı deneyen varmı aklıma geldi bi zaman abim zargana yapmıştı silikonu kalıba sıkıp bekletmişti gayet güzel olmuştu bir kalıp yapıp denemek lazım belki bi fikir verir diye yazmak istedim pek boş vakit bulamıyorum ilk fırsatta bende deneyeceğim.
Bul
Düşünmüştüm ama fırsat ona gelene kadar uğraşmaya değmez dedim
Bul
Nihat çok güzel 20'lik 30'luk ve dahi farklı zargana silikonları var ama hiç biri canlısı gibi iş yapmıyor ben çok denedim emin ol uğraşmaya değmez. Çok evvelden bu tip malzeme bulamıyor ve farklı yöntemler deniyorduk ama şimdilerde bu iş çok kolaylaştı
Bul
değişik şekilleri denmek lazım ben bi deniyip resmi göndereyim bi ara.
Bul
ALTAYLI yazdı:Nihat çok güzel 20'lik 30'luk ve dahi farklı zargana silikonları var ama hiç biri canlısı gibi iş yapmıyor ben çok denedim emin ol uğraşmaya değmez. Çok evvelden bu tip malzeme bulamıyor ve farklı yöntemler deniyorduk ama şimdilerde bu iş çok kolaylaştı
ercan abi maddi açıdan düşünürsen kurtarmaz da belki dedim çok değişik bir şekil düşünülür bakiim bi düşüneyim bunu yinede.
Bul
nihat abi güzel fikir bence,birde simli ojeler var içine kurumadan ondan dökersen parlaklıkta verir balığın ilgisini daha çok çeker...ama biraz yumuşak olur,balık hemen kesebilir...sonuçları bekliyorum..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
oje beni bozar aytekin başka bişey bulayım ona Gulumse
Bul
Smile ilahi nihat abi... oje,olmassa,boyalara,karıştırılan simli toz boyalar var,sen bilirsin,ondan kullanSmile
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Levrek-karagöz-mırmır için suni yem tavsiye duskorc 2 4,790 02-08-2011, 17:12
Son Yorum: duskorc
  Sunİ yem acemikaptan 11 6,981 01-02-2010, 17:12
Son Yorum: acemikaptan
  suni yem ve mk yalova tatar 17 4,122 21-03-2008, 00:04
Son Yorum: bucalıfikret
  Silikon rapala yakamoz7 19 5,719 04-04-2007, 10:27