Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tatar a bakım ve tamir
eyvallah sağolun dostlarAlkisSeerf
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Erden kardeş tebrikler cok emek vermişsin ama güzel bir sonuc almışsın rastgelsin.Yanlız Telefonla konuşan arkadaşın resminden gördüğüm kadarıyla polyester tozu bütün yüzünde duruyor anladım kadarıyla.İnşallah maskeli calışmıştır zira bu tozun zerresi bile akciğere girmesi ilerde kanser teklikesi oluşturur aman dikkat selamlar
Rauf abi polyester tozu konusunda çok haklısın.Halbuki ben teknemi onarırken Erden yardım etmiş ve ben dahil yanımdaki iki arkadaşın da toz maskesi ve eldiven kullandığını görmüştü.Bilmesi lazım.O telefonda konuşan dediğiniz arkadaş ta çalıştığı şirkette (ben de aynı yerden emekliyim) çok sıkı bir şekilde teknik emniyet ve iş güvenliği-işçi sağlığı konusunda eğitimler alır.İş yerinde işçi sağlığı için her türlü araç gereci zorunlu olarak kullanır ama kendi özel işine sıra gelince maalesef unutur bunları..
Bul
haklısın rauf abi ilk gün aşkıyla başladı işe daha bi saat bile çalışmamıştı ,gittim maske ve gözlük aldım bende öyle devam ettik çalışmaya.
lakerdanın dediği gibi zaten zehirin içinde çalışıyoruz bide böyle tedbirsizlik yapıpta daha erken göçmeylim diye tedbir almak lazım eğitim şart.Alkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

Bul
erden abi hazır elin deymişken bizimkinede bir el atsaydın ya valla cok güzel olmuş ellerine saglık yandan bakınca ferrari ye benziyor.
Gideceği limanı bilmeyene rüzgar ne yönden eserse essin fayda etmez.
Bul
erden eline saglık güzel olmuş inşallah geldigimiz zaman biner avlanırız rast gelsin.
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Bul
ne demek selim abi her zaman hazırız ,
osman sende senelik izindesin al gel benim mekana hallederiz ,ne var yani hemde güneşleniriz .Seerf understant nede olsa malzeme arttı,onlarıda sizin teknede kullanırız .
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

Bul
Erden nasıl maskesiz gözlüksüz çalışırsınız yaw bak zerresi bile nelere yol açıyormuş
Rauf abi teknemiz yok ama öğrenmiş olduk sağol
Bul
reis sandal güzel olmuş eline sağlık bu arada gündüz abiyide bakıma almışsın bakıyorumda ama gündüz abiye 2 kat boya atman lazım suratının bazı bölümlerinide çelik macunla kapat zımpara at eline emeğine sağlık saygılar.
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
bu işçilik bu güzellik başka kimin elinden çıkabilirrki...denizin üzerinde yğğ gibi kayar şimdi tekne...inşallah kazasız belasız,çok çok çok balıklar..tutar beraber yeriz..abim saygılar..rastgele..
Seerf
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi