Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Arkadaş;
bucalıfikret yazdı:murat arkadaşım öncelikle paylaşımın için teşekkürler arkadaşlık bence ölesiye kadar olmalı benim kanımca benim arkadaşım vardı yediğimiz içötiğimiz birdi neyazıkki trafik kazasında kaybettim ALLAH nur içinde yatsın bütün dertlerini arkadaşınla paylaşıyorsun ondan öte yarenlik varmıdır saygılar...
Üzüldüm. Arkadaşın için Allahtan rahmet diliyorum. Abicim ölenle ölünmez derler ama yinede elbet insanın sanki bir yerlerinden bir şeyler kopuyor. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Ama onları anmak, saygıyla bahsetmek, gerçek arkadaşlıkları gelecek nesile aktarmak vede onların hatıraları ile yaşamak gerektiğini düşünürek saygılarımı sunarım.
Bul
tüm arkadaşlarımın sağlığına sıhhatine ve mutlulkuğunaAlkisSeerfSeerfSeerfSeerfSeerfGulumse
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
Çok anlamlı bir mesaj..
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
Bul
BALIK and OZAN yazdı:çok teşekkürler murat abi ''arkadaş'' kelimesinin bu kadar anlamlı bir kelime haline getiren bir hikayesinin olduğunu bilmiyordum..aşksız yaşayabilirsin ama arkadaşsız çok zor..saygılar..
aşksızda yaşanmaz ozan aşk olmalı herzaman.
ama arkadaşlıkj bambaşka bence gerçek arkadaşlıklar günümüzde yaşanmıyor bu konu çok derin ve önemli konu benim için çok hassas konu ve güzel bir konu.
teşekkürler murat
Bul
Böyle bir konu açtığım günde amcanın vefatı ve bir arkadaş olarak yanında olamamanın üzüntüsü ile tekrar başsağlığı dileklerimle, amcaya rahmet yakınlarına sabır dilerim.
Bul
emeğinize saglık çok iyi bir paylaşım olmuş
Bul
çok güzel bi paylaşım abi eline sağlık tüm dost ve arkadaşlarımın arkadaşlık haftasını kutlarım saygılarımla.
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi