Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
üzgünüm
dün bayramoğlu avım fiyasko ile sonuçlandı. gündüz 16.00 gibi gittiğim avlak yerinde denizi kaplayan kahverengi su yüzünden moralim bozuldu.takımlarımı hazırladım klasik 2 li dip takımlarımı.şamandıramı taktım ispari için 6 no kısa beden ve 2 numara eşkina 2li takımımı suya atmama izin vermeyen poyraz yüzünden erteledim paylaşım bir başka av da kısmetse Mahcup
hürriyet elçin
A rh+
kocaeli
Bul
Sağlık olsun , balık zaten olur.Bu arada iki deneme de ben yaptım kuvvetli poyrazda ; sonuç aynıMahcup.Birinde tek iskorpit diğerinde tek maviş izmarit.Takım aynı yemim sülünes idi.Bu denemelerde 1-2 karagöz alan bir balıkçı vardı.Gerisiyle aynı kaderi paylaştık.Olsun...Poyraz bizi dövse de deniz rahatlatıyor.Sevgili Abimiz diğer avlara nasipse rasgelsin...
Bul
hürriyet abi sağlık olsun,deniz havası almakta iyi olmuştur..bir dahaki sefere inşallah.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
sağlık olsun hürriyet abi bidahaki avlara inşallah.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
sağlık olsun abi böyle durumlarda yaşanmıyor değil..
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul
hürriyet abi deniz işi kısmet işidir.üzülmekte var sevinmekte.balık olmasada stres atmak her şeye bedel.rastgele.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
Sağlık olsun,bidaki sefere rasgele.
Bornova - izmir
Bul
sağlık olsun hürriyet.
Bul
hürriyet bey sağlık olsun o taraflada eşkina durumu nasıl Gulumsebol çıkyormu.Gulumse
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi