Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sığ suda
İlgi: sığ suda

--------------------------------------------------------------------------------

dalcağın zaman bana haber ver ben su üstünde durup sana şamandra görevi yaparım ipin bi ucuda bende olur ahbap merak etme sen

Biz o oltaların ucuna,kurşun yerine olumsuz düşüncelerimizi takıp atıyoruz en derinlere
********** erden abi bir tane musluk hortumu alda zafere yukardan hava üflersin hahahaha
Gideceği limanı bilmeyene rüzgar ne yönden eserse essin fayda etmez.
Bul
Selam ben Muğla akbük te dalıyorum. Mırmır a sabah saat 7:00 ile 8:00 arası dipte kumları eşelerken rastlıyorum.
GulumseDoĞRuSeDaTSmile
Bul
dogrusedat yazdı:Selam ben Muğla akbük te dalıyorum. Mırmır a sabah saat 7:00 ile 8:00 arası dipte kumları eşelerken rastlıyorum.

rastlayınca ne yapıon sedatım selamlaşmıon herladeHiresimli paylaşımları bekliyoruzSmileRose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
ispariyi özellikle mi yazdın...._?ne yapıcan onuAlkis 2 mt de levrek ve kefal dene benceAlkis
Bul
zafer abi mırmır neysede ispariyi ne yapıcan yaw o tip meralarda kefal ve levrek te bulunur onları avla bence.zıpkın olarak ta apnea75 veya 90 lık tvsiye edrim.oktay abiye de kesinlikle katılıyorum eldivensiztüfek kullanma palamutlar bu günlede çok problem çıkarmaya başladıSmile
Bul
FreeSouL yazdı:zafer abi mırmır neysede ispariyi ne yapıcan yaw o tip meralarda kefal ve levrek te bulunur onları avla bence.zıpkın olarak ta apnea75 veya 90 lık tvsiye edrim.oktay abiye de kesinlikle katılıyorum eldivensiztüfek kullanma palamutlar bu günlede çok problem çıkarmaya başladıSmile

arkadaş bende fırat arkadaştan yorum gelir dedim benden önce davranmış .
Bul
82 veya 90'lik pathos işini görür
Bul
ustalar haklı en önemlisi eldivensiz ve bıçaksız asla dalma.
ayrıca suda ilerlerken ilerideki kumun havalanmış olduğunu görürsen bilki orada bir mırmır vardır ve sessizce yaklaşırsan o kumu deşelerken avlarsın.
ama seni farkederse onu unut...
GulumseDoĞRuSeDaTSmile
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi