Yorumları: 6,298
Konuları: 143
araphüso26 yazdı:aytekin ben daha yüzmeyi öğrenemedim sen beni deniz altında gezdirmeye kalkıon...ben bi dalarsam kimse çıkaramaz valla heheheheh
tamam işte hüseyin abi amaçta zaten dipte fazla kalmak hehehe...valla ben onu unuttum abi ya,eskişehir yüzme ihtisas var orda niye öğrenmedin bakiyim,bizim dayı oğulları orda öğrendi kurbağa gibi yüzerler onlar..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Serdar mutlaka faydalı bir bilgi bende anlamam tecrüben olduğu muhakkak
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
zıpkın işinden anlamam.elime bile almadım.ama serdar abiyi kutlarım.tatlısucu olarak bu işten anlamanın yanında bide kullanılan malzemelerde icat yapmak bambaşka bir olay.
teşekkürler serdar abi.
[url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Yorumları: 879
Konuları: 28
ne demek arkadaşlar bende daha ne cevherler varda deşmek lazım
aytekin kardeş, takıldığın birşey varsa daha yardımcı olabilirim, aslına bakarsan kapalı kafayı kesmeden de ipi sağlama almanın yolları da varda, bana bu daha mantıklı geldi, gayette güzel oldu. istersen bu konuda başka fikir alışverişleri de yapabiliriz.
SELAMLAR / SAYGILAR
A. Serdar YALÇIN - ANKARA
(1967, Tokat)
LeVrEkCi yazdı:serdar abi buna ne gerek varki kalın misina bağlı zaten zıpkınlarda arada bir değiştirmek daha kolay.bu şekilde orjinal zıpkın bozulduğu zaman daha başka olumsuz sonuçlar doğabilir diye aklımdan geçiyor.
yok be nihatım, misinanın kalınlığı ile alakası yok, misinayı şişe bağladığın yerdeki düğüm, kafadan çıkarken kafanın kenarına değdiği anda olay bitmiştir. bence açık kafa zıpkın en iyisi.
burada diyeceksinizki madem öyle direk açık kafa alın sizde. açık kafa olayını da üreticiler sadece ahşap zıpkında yapıyorlar onunda en ucuzu bu zıpkının enaz üç katından başlıyor, 5 hatta 6 katına kadar çıkıyor. burada en az maliyetle en iyiyi elde etmiş olduğumuz kanaatindeyim, öyle değil mi aytekin kardeş
ilk etapta ayarı tutturamayıp zıpkın kafasını bozsanız bile bu zıpkının kafası 10-12 milyon gibi bir rakam. yani yine kardasınız. bende zaten bu modifiyeyi düşündüğüm zaman önce gidip bu kafanın yedeğin aldım olaki beceremezsem yenisi ile değiştirme imkanı olması rahatlığı ile gayet de güzel yaptım. aldığım yedeği de götürüp geri iade ettim. yinede bir olumsuzluk olursa, telafisi mümkün yani.
SELAMLAR / SAYGILAR
(1967, Tokat)
SerenaY66 yazdı:zıpkın işinden anlamam.elime bile almadım.ama serdar abiyi kutlarım.tatlısucu olarak bu işten anlamanın yanında bide kullanılan malzemelerde icat yapmak bambaşka bir olay.
teşekkürler serdar abi.
ilker, balıkcı heryerde balıkcıdır

ayrıca ne demiş atalarımız, herşeyin bir parmakta olsa tadına bakacaksın
yanlız, burada bir yanlış anlaşılma olmasın, tatlısuda zıpkınla avlanmak yasaktır, bunun farkındayım ve kanunlar benim için önemlidir, kesinlikle tatlısuda zıpkın avı yapmam bu da böyle biline.
benim hobim, hiçbir zaman doğaya veya başka bir canlıya zararı olacak şeylerin önüne geçmez, geçmemelidir de.
SELAMLAR / SAYGILAR
(1967, Tokat)
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
BalıkcıSerdar yazdı:yok be nihatım, misinanın kalınlığı ile alakası yok, misinayı şişe bağladığın yerdeki düğüm, kafadan çıkarken kafanın kenarına değdiği anda olay bitmiştir. bence açık kafa zıpkın en iyisi.
burada diyeceksinizki madem öyle direk açık kafa alın sizde. açık kafa olayını da üreticiler sadece ahşap zıpkında yapıyorlar onunda en ucuzu bu zıpkının enaz üç katından başlıyor, 5 hatta 6 katına kadar çıkıyor. burada en az maliyetle en iyiyi elde etmiş olduğumuz kanaatindeyim, öyle değil mi aytekin kardeş
ilk etapta ayarı tutturamayıp zıpkın kafasını bozsanız bile bu zıpkının kafası 10-12 milyon gibi bir rakam. yani yine kardasınız. bende zaten bu modifiyeyi düşündüğüm zaman önce gidip bu kafanın yedeğin aldım olaki beceremezsem yenisi ile değiştirme imkanı olması rahatlığı ile gayet de güzel yaptım. aldığım yedeği de götürüp geri iade ettim. yinede bir olumsuzluk olursa, telafisi mümkün yani.
evet serdar abi açık kafa zıpkınlar uçuk rakalmlarda malesef..bizde elimizden geldiğince teknolojiyi kendi imkanlarımızla yakalıyoruz.hehehe...serdar abi yardımların için tekrar teşekkürler..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Yorumları: 2,512
Konuları: 82
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTAR

İSTAVRİTCİ
Yorumları: 2,421
Konuları: 42
teşekkürler serdar abi.. eline sağlık..
Egemen 1989
Salihli/Manisa +Eskişehir
Yorumları: 719