Yorumları: 24
Konuları: 2
Boru kurt, kargı midye ve kepçeniz varsa akşamları kayaların ve taşların yüzeylerinden ışık yardımıyla canlı karides alıp avlanabilirsiniz.
Şu günlerde ben balığa çıkamıyorum ama çıkan arkadaşların tavsiyeleri.
Boru kurt ve kargı midye İzmir civarında yetiştirildiği söyleniyor doğru olup olmadığını bilmiyorum.
Cuma akşamları yola çıkarılıp hafta sonunda canlıları balıkçıların elinde oluyor.
Buzdolabı iyi olan malzemecilerin yemleri pazartesi günü de iyi olabiliyor.
Saygılar , sevgiler.
RASTGELE !
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Bende paketle buzluğa atmıştım çıkartıncada pekte fena değildi ölüydü ama en azından su haline gelmedi rengi ve diriliği yerindeydi
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
07-08-2008, 19:22
(Son Düzenleme: 07-08-2008, 19:25, Düzenleyen: Lakerda.)
H.A.R.U.N yazdı:Bende paketle buzluğa atmıştım çıkartıncada pekte fena değildi ölüydü ama en azından su haline gelmedi rengi ve diriliği yerindeydi
Harun yeni aldığın taze borukurdunu buzlukta değilde buzdolabının normal raflarından birinde saklarsan bir-iki gün canlılığını koruyor.Yalnız iki şartı var :
1- Boru kurtlarını gazeteye sarıp iyice ıslatacaksın bir poşetin içinde
buz dolabının rafına koyacaksın,
2- Poşetin içinde ne olduğunu kesinlikle hanıma söylemeyeceksin
Yalova'da bizim tedarikçilere İzmir'den geliyor ve aynen bu şekilde muhafaza ediliyor,ve her paketin içinden 10 kurt çıkıyor..
Lakerda yazdı:Harun yeni aldığın taze borukurdunu buzlukta değilde buzdolabının normal raflarından birinde saklarsan bir-iki gün canlılığını koruyor.Yalnız iki şartı var :
1- Boru kurtlarını gazeteye sarıp iyice ıslatacaksın bir poşetin içinde
buz dolabının rafına koyacaksın,
2- Poşetin içinde ne olduğunu kesinlikle hanıma söylemeyeceksin 
Yalova'da bizim tedarikçilere İzmir'den geliyor ve aynen bu şekilde muhafaza ediliyor,ve her paketin içinden 10 kurt çıkıyor..
Mehmet abi bizim boru kurdu gibi bir lüxümüz olmadığından senede bir iki görebiliyoruz anca bu yüzden buzlukta dondurmak daha işime geliyor
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
taze bulsakta buzlukta dondursak harun abi,buraya gelenler zaten bayatlıyor yolda,bide evde buzdolabına koyunca,hali sen düşün
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
ANTALYALI07 yazdı:taze bulsakta buzlukta dondursak harun abi,buraya gelenler zaten bayatlıyor yolda,bide evde buzdolabına koyunca,hali sen düşün

walla haklısın
Yorumları: 519
Konuları: 20
H.A.R.U.N yazdı:
walla haklısın
harun çanakkaleye taze geliyor her gün bulunabiliyor.taze taze