Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Çanakkale yolcusu alo nerdesin
arkadaşlar cuma sabah çanakkalaye gitmek için yola çıkacak arkadaşlar buraya telefonlarını yazsın belki aynı saatte aynı yol üzerinde olabiliriz yada harhangi bir yardımlaşma gerekebilir belkide yolda buluşup beraberde gidilebilinir.hepimize iyi yolculuklar.Gulumse
Bnim tlf:05542237668
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
katılıyorum mehmet abi.ben ve bahriyeli(ismail) ve arkadaşı cuma sabah yoldayız.

benim. cep. 0532 .465.98.29
Bul
istavritci yazdı:arkadaşlar cuma sabah çanakkalaye gitmek için yola çıkacak arkadaşlar buraya telefonlarını yazsın belki aynı saatte aynı yol üzerinde olabiliriz yada harhangi bir yardımlaşma gerekebilir belkide yolda buluşup beraberde gidilebilinir.hepimize iyi yolculuklar.Gulumse
Bnim tlf:05542237668

Bende cuma sabahı çıkacağım. tlf.0539 924 68 74 hepimize hayırlı yolculuklar
"kıçı ıslanmayan balık tutamaz"
Bul
mehmet abi ben serkan(mavruşgil) ve rusanı alıp sabah yola çıkıyorum kısmetse.
sabah 7 de evden çıkarım serkanı rusanı alırım devam ederim.
serkanla rusanın eşya durumuna göre benim 6 hp lik motoru almak için eregliye ugrayacagım ama eşyalarından dolayı yerim kalmazsa motoru almayacagım direk gidecegim.
tel:05359633242 yoldan telefonlaşalım birbirimize yakınsak buluşalım biryerlerde peşpeşe gideriz.
bu arada zakir abilerde sabah erken çıkacaklardı onlarlada haberleşiriz..
herkese hayırlı yolculuklar.
Bul
selam ben izini kopardım malum emekli olunça izin almak zor oluyor araclarda yer var ise bende gelebilirim tel. 0 532 747 44 76 müsaitolan istanbuldaki arkadaşlar telefon edebilir yoksada sorun deyil otobüsle gelecegim
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Bul
Biz kısmetse Cuma sabah 07.00 de Yalova'dan çıkıyoruz,Bursa-Bandırma üzerinden geleceğiz..(0535 782 41 26)
Bul
arkadaşlar yolunuz açık olsun. hayırlı yolculuklar.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  19:30 erdek yolcusu erdekli yücel 14 2,737 11-08-2008, 23:16
Son Yorum: buraqo17

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi