Yorumları: 6,298
Konuları: 143
maşallah turna süper gerçekten manzarada süper,av yeri çok güzel bir yer gerçekten..
balıkta var,şansınız bol olsun.paylaşım için teşekkürler.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Yorumları: 719
Konuları: 0
fırat bereketli olsun izinin tadını çıkart
Yorumları: 657
Konuları: 11
Rifat tebrikler turna harika gozukuyo.ortamda manzarada super gorunuyo
1980 Sirinyer Izmir
Yorumları: 4,028
Konuları: 157
araphüso26 yazdı:takoz gibi maşallah takoz ....................muratım malı götürmüşsünüz ekibi tebrik ediyorum

Hüseyin arkadaşlar iki defa geldi, neredeyse her ikisinde de boş dönecekti. Moralim bozulmuştu işin açıkçası. Hatta Rıfat iki oltayı topladı. Havanın kararmasına 15-20 dakika kala iki balık geldi. Üç turna ile gönderdim arkadaşları, yoksa neredeyle yine boş döneceklerdi.
Yorumları: 4,028
Konuları: 157
H.A.R.U.N yazdı:Avınız eğlenceli geçmiş bir sürü kaçırmışınız ama turnanı varlığı Murata moral vermiştir
Çok güzel bir birliktelik olmuş tebrik ederim her birinizi
Gölde bot işinden ben biraz tırsıyorum neden bilmiyorum ama bir şey olsa gölde yüzemem gibi geliyor pisikolojik herhalde gölde boğulanları çok duyduğum için
Oysa boğazın marmaranın her noktasında denize girerim
Harun ne yalan söyleyeyim, gün boyunca kaşık attık. Kaşık ve rapala atarken hep aklıma geldin. Botun biraz terüddütünü bende yaşıyorum senin gibi. Bu tür yerler deniz gibi insana güven vermiyor nedense. Tedbiri elden kesinlikle bırakmamalı bence.
Yorumları: 1,618
Konuları: 37
Turnada şahane ,manzarada,ellerinize sağlık.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
Yorumları: 15
Konuları: 1
murkican yazdı:Hüseyin arkadaşlar iki defa geldi, neredeyse her ikisinde de boş dönecekti. Moralim bozulmuştu işin açıkçası. Hatta Rıfat iki oltayı topladı. Havanın kararmasına 15-20 dakika kala iki balık geldi. Üç turna ile gönderdim arkadaşları, yoksa neredeyle yine boş döneceklerdi.
murat abi inş. önümüzdeki yaz beraber bizde balıga cıkarız bu sene nasip olmadı ama yaza inş. beraber yayın avına gidieriz
Yorumları: 1,496
Konuları: 64
rıfat turna da güzel, manzara da. insanın içi açılıyor doğusu.
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
rıfat güzel bi gün geçirmişsiniz ekibe teşekkürler bende şu bir hafta içinde 3 sefer düzceye gittim geldim düğün davasına .ama murat davet ederse müsait olduğum zaman giderim hususi olarak.
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET