13-11-2008, 18:37
Sevilmeyecek insanlar yokki aramızda hepiniz birbirimize karşı aynı duygular içindeyiz..

[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
!!!!!email düzeltmesi!!!!!!
|
13-11-2008, 18:37
Sevilmeyecek insanlar yokki aramızda hepiniz birbirimize karşı aynı duygular içindeyiz..
![]()
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
13-11-2008, 18:52
Msn ye giremediğimden emaili görmedim, ama bu konu altındaki arkadaşların fikirlerini okudum ve kendi kendime sordum. Dünyada varmı böyle bir site daha diye. Nedenmi? Seni seviyorum demeyi erkeklik gururuna yediremediğimiz bir toplumda yaşıyoruz ve arkadaşlarımıza sizleri seviyorum diyebiliyoruz. Bu nedenle dir ki biz bir aileyiz, bu sıcaklığı her zaman hissediyoruz. Gerçek dost arkadaşının hatasını yüzüne vurmaz hatayı gizlemeye çalışır. İnsanız hepimiz yanlışlık yapabiliriz. Yapılan yanlışlığı kabul etmek büyük bir olgunluktur. Çok fazla uzattım nasıl toplayacağmı bilemedim. Siz benim ailemsiniz. Hepinize aklımdan geçeni rahatlıkla söyleyebiliyorum. Bende bende hepinizi seviyorum. Sağlıcakla.
14-11-2008, 10:38
murkican yazdı:Msn ye giremediğimden emaili görmedim, ama bu konu altındaki arkadaşların fikirlerini okudum ve kendi kendime sordum. Dünyada varmı böyle bir site daha diye. Nedenmi? Seni seviyorum demeyi erkeklik gururuna yediremediğimiz bir toplumda yaşıyoruz ve arkadaşlarımıza sizleri seviyorum diyebiliyoruz. Bu nedenle dir ki biz bir aileyiz, bu sıcaklığı her zaman hissediyoruz. Gerçek dost arkadaşının hatasını yüzüne vurmaz hatayı gizlemeye çalışır. İnsanız hepimiz yanlışlık yapabiliriz. Yapılan yanlışlığı kabul etmek büyük bir olgunluktur. Çok fazla uzattım nasıl toplayacağmı bilemedim. Siz benim ailemsiniz. Hepinize aklımdan geçeni rahatlıkla söyleyebiliyorum. Bende bende hepinizi seviyorum. Sağlıcakla.murat benim dost anlayışımdada gerçek dost hatayı yüzüne söyler prensibi var ben böyle yaşadım evet bunu kaldıramayan insanları kaybettim ve anladımki aslında onlar bunu anlayamamışsa demekki gerçek dost değillermiş,bu sebebten dolayı gerçek olmayan dostluklarım çok bozuldu kayboldu ama ne yapiim elimde değil gerçekleri içime atamıyorum o zaman daha büyük sorun oluyor içimde. dediğin ufak şeyler için geçerli olabilir bence şöyle değiştirmek lazım dediğini gerçek dost ufak hataları görmemeli ama ufak olanları tabiiki. bende tüm buradaki dostlarımızı içten seviyorum. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|